Mercedes-Benzeihin keskittyvä vauriokeskus avautuu maaliskuussa Vantaalle

Veho avaa uuden vauriokeskuksen maaliskuussa 2023 Vantaan Ylästöön, Kehä 3:n välittömään läheisyyteen Ansakujalle.

Yli 5 000 m2:n kokoinen vauriokeskus on ensimmäinen keskus, jossa korjataan kaikki Mercedes-Benz-ajoneuvot henkilöautoista raskaaseen kalustoon.

– Vauriokorjaus on tärkeä osa Vehon palvelukokonaisuutta. Ansakujan vauriokeskuksessa yhdistyvät uudet tilat ja laitteet sekä Vehon ainutlaatuinen Mercedes-Benz-osaaminen ja ammattitaito. Näin voimme taata asiakkaillemme kattavimman ja parhaan mahdollisen palvelun, Vehon huoltopäällikkö Mika Salmi sanoo.

Kiinnostaako autot ja liikenne? Tilaa tästä Autotodayn uutiskirje!

Uudessa vauriokeskuksessa korjaustoiminnasta vastaa yli 60 huollon ja kunnossapidon ammattilaista. Uuden vauriokeskuksen avaamisen myötä Veho Suutarilan vauriokorjaustoiminta loppuu ja henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan uuteen vauriokeskukseen.

Vehon uusi vauriokeskus on suunniteltu huollon ammattilaisten näkökulmasta: keskuksen tilat sekä laitevalinnat on tehty Vehon henkilökunnan osaamiseen, ammattitaitoon ja palautteeseen perustuen.

Vauriokeskuksen suunnittelussa on otettu huomioon myös kestävä kehitys. Kiinteistössä hyödynnetään tulevaisuudessa aurinkopaneeleita ja muita ilmastopositiivisia ominaisuuksia. Lisäksi korjaamon tuottamasta jätteestä voidaan kierrättää jopa 60 %.

– Vehon tavoitteena on olla hiilineutraali Suomen toimintojemme osalta vuonna 2023. Kiinteistöjen energiatehokkuudella ja uusiutuvien energialähteiden suosimisella on merkittävä rooli tämän tavoitteen saavuttamisessa, Salmi sanoo.

– Olemme pyrkineet tekemään palvelun asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi. Meille riittää, että asiakas lähettää sähköisesti vahinkotiedot ja kuvat vahingosta, jonka jälkeen olemme yhteydessä korjausajan merkeissä. Toki auton voi ajaa vauriotarkastukseen paikan päälle uuden vauriokeskuksen lisäksi myös Veho Olariin tai Herttoniemeen. Auton nouto korjaukseen onnistuu asiakkaan toivomasta paikasta myös noutohuoltoa käyttäen, Salmi kertoo.

Veho palvelee uuden vauriokeskuksen lisäksi Veho Olarissa ja Veho Herttoniemessä. Yhteyden vahinkotarkastajaan saa varaamalla ajan tarkastukseen verkosta tai poikkeamalla edellä mainituissa toimipisteissä.

Veho tarjoaa huoltopalveluja asiakkaan luona

Vehon kaikki työsuhdeautot ovat ladattavia tämän vuoden loppuun mennessä

Veholle Great Place to Work -sertifikaatti koko konsernin laajuudella

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän