McDonald’s-ravintoloiden yhteyteen lisää sähköautojen latauspisteitä

McDonald’s-ketju on kasvattanut sähköautojen latausverkostoaan voimakkaasti kuluneen vuoden aikana. McDonald’sin latausverkostosta löytyy jo yli kymmenen suurteholaturia, mukaan lukien neljä satelliittipikalatausjärjestelmää ja seitsemän pikalatauspistettä.

Tämän vuoden aikana uusia latauspisteitä suunnitellaan avattavan vielä kuuden ravintolan yhteyteen. Uusien avauksien jälkeen McDonald’sin latauspisteverkostossa on arviolta 22 uutta pika- tai suurteholatauspistettä.

– Sähköautoilijoille on tärkeää saada tehokasta latausta mahdollisimman vaivattomasti reittinsä varrelta. Haluamme vastata voimakkaasti kasvaneeseen kysyntään rakentamalla yhä vahvempaa latausverkostoa Suomeen yhteistyössä McDonald’s-yrittäjien ja Rechargen kanssa. On hienoa, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme edelläkävijänä tälläkin tavoin, kertoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

– McDonald’sin ja Rechargen yhteistyöllä on ollut merkittävä rooli Rechargen latauspisteverkoston laajentumisessa ja sen laadun nostamisessa moderniin suurteholatauksen aikaan. On ollut hienoa huomata, kuinka erityisesti uudet suurteholaturit ovat löytäneet nopeasti käyttäjäkuntansa ja tulleet hyvin suosituiksi sähköautoilijoiden keskuudessa. McDonald’sin kattavat aukioloajat, monipuoliset ravintolapalvelut ja mahdollisuus nopeaan asiointiin vastaavat sähköautoilijoiden tarpeisiin erinomaisesti asiakaskyselyidemmekin perusteella, sanoo Rechargen maajohtaja Sami Saarilahti.

Sähköautojen latauspisteitä löytyy jo Helsingin Ala-Tikkurilan, Oulun Kaakkurin, Tampereen Kaukajärven, Espoon Kauniaistentien, Kempeleen, Helsingin Kivikon, Lahden Launeen, Kuopion Matkuksen, Mikkelin, Pirkkalan, Porin, Helsingin Pukinmäen, Espoon Suomenojan, Vantaan Tammiston, Jyväskylän Tourulan ja Vantaan Variston McDonald’s-ravintoloiden yhteydestä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here