Maxpo on alan ammattilaisille tärkeä tapahtuma

Maxpo 2019 Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden messutapahtuma oli vahvasti kaupallinen tapahtuma, jossa yritykset tavoittivat oikeanlaisia ammattikävijöitä.

Maxpo-messuilla vieraili kolmen päivän aikana yli 14 500 kävijää. Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n ja Maxpo-messujen näyttelytoimikunnan puheenjohtaja Markku Lappalainen on tyytyväinen tapahtumaan.

– Maxpo-messuilla vieraili juuri oikeanlaisia kävijöitä. Vaikka kävijäennätystä ei tehty, kävijöiden laatu korvasi määrän. Maxpo-messut oli tänä vuonna hyvä kaupallinen tapahtuma. Tosi ostajat olivat liikkeellä, summaa Lappalainen.

Kävijät tyytyväisiä

Kävijöiden mielestä parasta antia messuilla oli mahdollisuus tutustua laajasti omaan alaan, uusien tuotteiden löytäminen ja tapaamiset tuttujen yhteistyökumppanien kanssa.

65 % kävijöistä tuli hakemaan uusia virikkeitä työhönsä. Kävijöistä 56 % oli päättäjiä tai päätökseen osallistuvia.

Kävijätyytyväisyys oli huipussaan ja 95 % tutkimukseen vastanneista kävijöistä oli tyytyväisiä tapahtumaan. Valtakunnallisen tapahtuman kävijöistä 79 % tuli pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

Seuraaville messuille ilmoitti tulevansa varmasti tai todennäköisesti 84 % kävijöistä. Kantar TNS teki kävijätutkimuksen Maxpo-messuilla ja haastatteli 151 kävijää.

Ensi kerran kahden vuoden kuluttua

Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestettiin 18. kerran torstaista lauantaihin 5. – 7.9.2019 Hyvinkään lentokentällä. Tapahtumaan osallistui 262 yritystä ja näyttelypinta-alaa oli käytössä 60 598 neliömetriä.

Maxpossa esiteltiin maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo-messut järjesti Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta.

Maxpo-messut järjestetään seuraavan kerran 2. – 4.9.2021 Hyvinkään lentokentällä.

http://www.maxpo.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here