Matkailuauto Bürstner Delfin palaa markkinoille

Matkailuauto Bürstner Delfin esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2003, silloin Renault Master -alustalla.

Vuoden 2020 versio säilyttää tuon ranskalaisen tyylin Citroën Jumper -alustalla. Alustamuutoksesta riippumatta, uusi Delfin muistuttaa vahvasti edeltäjänsä.

Valkoisen perusversion ja sinisen version lisäksi Delfin on saatavana myös mokan värisenä (lisävaruste Harmony Line -versiossa).

Harmony Line -versio tarjoaa myös muita ulkoilmeen varusteita, kuten alumiinivanteet.

Kuva: Bürstner.

Sisäpuolella vakiona on monivyöhykkeiset viskoelastiset patjat hyvän unen takeena. Lisävarusteena saatava nostovuode (vakiona Delfin T 680 G mallissa) tuo maksimaalista joustoa tilankäyttöön.

Harmony Line sisältää useita lisävarusteita, kuten esimerkiksi keittiö- ja valopaketit, kattoluukun, lisähyllyn ja TV-konsolin sisäänkäynnin luona.

Näitä lisävarusteita voi tietysti myös tilata erikseen Standard-versioon, joilla autosta voi muokata juuri sellainen kuin haluaa.

Mallisto tarjoaa viisi eri pohjaratkaisua. Kompakteista mitoista huolimatta (pituus 6,98 metriä), Delfin T 660 tarjoaa parivuoteen ja Variobad-pesuhuoneen.

Alle seitsemän metrisessä Delfin T 680 G:ssä on tilava vastakkain istuttava istuinryhmä, joka yöksi muunnetaan makuuhuoneeksi alaslaskettavalla vuoteella. Auton takaosassa on tilava pesuhuone sekä tilava takatalli.

Kuva: Bürstner.

Pituudeltaan 7,38-metrisessä Delfin T 726 G -mallissa on tyypillinen pohjaratkaisu perheelle. Siinä on erillisvuoteet, Variobad-pesuhuone ja takatalli.

Lue tästä muita juttuja matkailuautoista.

Neljännessä versiossa – Delfin T 732 – on vastakkain istuttava istuinryhmä edessä, parivuode takana, erillinen pesuhuone ja kompakti koko (pituus 7,20 metriä).
Mallistoon kuuluu tietysti myös kaikkein suosituin pohjaratkaisu, Delfin T 690 G, erillisvuoteilla, suurella takatallilla ja Variobad-pesuhuoneella.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!