MAN käynnisti linja-autojen ja kuorma-autojen tuotannon uudelleen

MAN aloitti tuotantokatkon maaliskuun puolessa välissä turvatakseen työntekijöidensä turvallisuuden mutta myös alihankintaketjuissa olleiden ongelmien ja kysynnän laskemisen vuoksi.

Nyt linja-autojen ja kuorma-autojen tuotanto on taas käynnistynyt ja samalla on otettu käyttöön laajat terveys- ja turvallisuustoimenpiteet.

MANin linja-autojen ja kuorma-autojen tuotantokatko kesti lähes kuusi viikkoa.

Tuotanto käynnistettiin pienennetyllä kapasiteetilla uudelleen 27.4.2020.

Työntekijöiden turvallisuus on edelleen etusijalla, jonka vuoksi nyt on otettu käyttöön erittäin laajat terveys- ja turvallisuustoimenpiteet.

Nämä sisältävä mm. etäisyyden pitämisen, rutiinien muuttamisen ja missä tarpeellista suojavarusteiden käytön sekä koulutuksen ja työntekijöiden uudelleen ohjeistuksen.

Osa tuotannossa ja toimistossa työskentelevistä henkilöistä jatkaa edelleen osa-aikaista työskentelyä tai käyttää voimassa olevia liukuvia työaikoja tai tekee etätöitä. Paluu toimistotyöhön tapahtuu asteittain uusia turvallisuusohjeita noudattaen.

Katso tästä muita juttuja koronaviruksesta.

MAN Truck & Bus jatkaa huoltoverkoston täyttä ylläpitoa sekä linja-autojen ja kuorma-autojen osalta, jotta hälytysajoneuvot, hankintaketjut ja paikallisliikenne saadaan pidettyä toiminnassa.

Tämä pätee niin MANin omiin huoltotoimintoihin että itsenäisten toimijoiden huoltotoimintoihin, toki huomioon ottaen, että kunkin maan viranomaiset sallivat toimintojen jatkuvan.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!