Leppävirran rallisprintin SM-kisassa mukana yli 150 kilpailijaa

Jari Lamminsivu.

14.9.2017 22.35

 

Rallisprintin SM -sarjan kesätauko on ohitse. Sarjapisteitä ajetaan lauantaina 16.9. Leppävirralla. Leppävira Racing Teamin järjestämä kilpailu käynnistyy lauantaina kello 12 ensimmäisen kilpailijan lähtiessä Mustinmäen perinteiselle 2,9 kilometrin pituiselle reitille.

Leppävirran kilpailu on kauden viides. Kausi alkoi helmikuussa kahdella talviosakilpailulla, jolloin pisteistä ajettiin Kuopiossa ja Siikajoella. 

Toukokuussa kilpailtiin pikipinnalla, sarjan asvalttiosakilpailut ajettiin Raahessa ja Kauhajoella. Leppävirran kilpailussa päästään soralle, myös kauden viimeinen SM -osakilpailu lokakuun puolivälissä Huittisissa kilpaillaan soralla.

**Katso tästä muita rallisprint-juttuja**

SM-rallisprintin yhteydessä kilpaillaan paitsi kaksi- ja nelivetoisten suomenmestaruudesta, myös rallisprintin Suomen juniorimestaruudesta sekä senioreiden, naisten, nuorten sekä V1600-luokan Suomi Cup –mestaruuksista.

Ja Mustinmän kilpailu on näiden lisäksi myös AKK:n Itä-Suomen alueen aluemestaruusosakilpailu. Tämä tietää sitä, että mukaan on tulossa maamme nopeimman sarjan kovimmat kuljettajat.

Kilpailupaikka, Leppävirran Mustinmäki, sijaitsee Leppävirran kirkonkylän itäpuolella, kantatien numero 534 välittömässä läheisyydessä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here