Kiuruvedellä erikoista kolarointia

Poliisipartio sai sunnuntaina päivällä kello 15 aikaan tehtävän Kiuruvedelle Liittoperäntielle, missä oli tapahtunut kahden henkilöauton välinen kolari ja toinen osapuoli oli poistunut paikalta.

Paikalla olleen ilmoittajan mukaan hän oli ollut kääntämässä autoaan Liittoperäntiellä, kun hänen autoonsa oli törmännyt henkilöauto.

Ilmoittajan mukaan hän oli havainnut kovalla nopeudella tulleen auton, mutta ei ollut ehtinyt peruuttaa kokonaan pois alta.

Auto oli jatkanut matkaansa, mutta oli tullut hetken kuluttua takaisin, mutta oli ajanut tapahtumapaikan ohi alkuperäiseen tulosuuntaansa.

Törmäyksen nähnyt todistaja oli nähnyt myöhemmin kolaripaikalta poistuneen auton ja yrittänyt pysäyttää sen ajamalla auton edessä.

Auto oli ohittanut todistajan auton ja alkanut yllättäen peruuttamaan kohti todistajan autoa, mutta tämä oli ennättänyt itse peruuttaa alta pois.

Poliisipartion ollessa matkalla heille tuli tieto, että kolaripaikalta poistunut auto oli ojassa Lohvantiellä ja pian tuli uusi soitto hätäkeskukseen, että Lohvantiellä kävelee mies ilman kenkiä ja että mies oli poistunut tieltä metsään.

Poliisipartio löysi miehen lopulta koiran avulla metsästä.

Mies käyttäytyi sen verran agressiivisesti, että poliisi joutui lopulta käyttämään häneen etälamautinta ja laittamaan hänelle käsiraudat. Mies puhalsi alkometriin 1,6 promillea.

Poliisi otti 35-vuotiaan Pohjois-Pohjanmaalla asuvan miehen kiinni epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja haitanteosta virkamiehelle.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here