Julkisen sektorin nettihuutokauppa tarjoaa kotiinkuljetuksen autohankinnoille

Verkossa toimiva julkisen sektorin huutokauppa Kiertonet ja autojen siirtopalvelua tarjoava Biila ovat aloittaneet yhteistyön huutokauppa-autojen kotiintoimituksen osalta.

Yhteistyössä on kyse uudesta ominaisuudesta Kiertonetin huutokauppanäkymässä, jossa auton ostanut henkilö voi tilata autolle toimituksen haluttuun osoitteeseen.

Yrityksen myynnistä ja markkinoinnista vastaava Teemu Kunto kertoo autojen kotiintoimituspalvelun olevan hyödyllinen sekä myyjille että ostajille.

– Meillä myynti on maanlaajuinen. Kysyntä kohtaa, oli myyjä tai ostaja mistä päin Suomea tahansa. Jos ostaa Torniosta auton ja asuu itse Hangossa, niin siinä on maantieteelliset haasteet saada auto kotiin. Biilan autojen siirtopalvelu ratkaisee tämän ongelman, Kunto sanoo.

Sen lisäksi, että kotiintoimitus hyödyttää auton ostajia, Kunto näkee, että palvelun avulla ostajapotentiaali kasvaa, kun ostajan ei tarvitse lähteä itse hakemaan autoa.

Perinteisesti autoalan toimijat käyttävät Biilan autojen siirtopalvelua oman palvelunsa taustalla, mutta nyt on tehty mahdolliseksi myös muille toimijoille ladata auton siirrot mahdollistava lisäosa omaan verkkokauppaan.

Lisäosa poimii automaattisesti auton sijainnin postinumeron ja antaa ostajalle esimerkkihintoja eri kaupunkeihin. Kun ostaja lisää oman postinumeron, hän saa tarkan hinnan siirtokustannuksista haluttuun osoitteeseen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän