Juha Rytkönen rallicrossin MM-sarjan osakilpailuihin

Rallicrossin MM-sarjaan Kouvolassa huikean debyytin tehnyt Juha Rytkönen pääsee antamaan lisänäyttöjä kauden kahdessa viimeisessä MM-osakilpailussa.

Suonenjokelainen ajaa suomalaisen Ferratum Teamin Ford Fiesta Supercarilla sekä marraskuun lopussa Belgiassa legendaarisella Span radalla että joulukuussa Saksan Nürburgringillä.

– Hyvillä fiiliksillä lähden ajamaan. Kaksi pitkää testipäivää on takana ja nyt auto tuntuu mieluisalta. Myös data on näyttänyt, että aika voimakkaasti olemme menneet eteenpäin, Rytkönen sanoo.

– Kehitimme testeissä sekä moottoria että alustaa. Paketti on nyt aika tasapainoinen. Pystyn hyvin kontrolloimaan omaa ajamista, ja autoa on myös helppo käsitellä, kehuu Rytkönen, joka ajoi elokuun lopussa sensaatiomaisesti toiseksi MM-sarjan debyyttikisassaan Kouvolassa.

Rytkösen tavoitteena on nousta välierätasolle rallicrossin MM-sarjassa.

– Testien perusteella olen erittäin pettynyt, jos emme pääse semifinaaleihin. Fiilis autosta on hyvä. Välieriin pitää päästä ihan vauhdin puolesta ilman, että kenelläkään on mitään murheita. Sitten voi tietenkin tavoitella finaalipaikkaa, Rytkönen suunnittelee.

– Toki finaaliin haluaa aina, mutta haluamme säilyttää realistisuuden. Meillä kaikilla on vielä aika vähän kokemusta. Belgian rata on myös uusi itselle, se voi olla haastavaa. Tavoite on saada ehjiä suorituksia, ettei ainakaan itse tule hölmöiltyä.

Tallipäällikkönä toimii Jani Paasonen, joka on itsekin ajanut tällä kaudella MM-sarjassa Fiestalla.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here