Italian ensimmäinen Kempowerin pikalatausratkaisuilla varustettu sähköbussivarikko aloitti toimintansa

Kempower vahvistaa asemaansa Italiassa toimittamalla DC-pikalatausratkaisujaan julkisen liikenteen operaattori TPER:lle (Transporto Passeggeri Emilia-Romagna).

TPER:n bussivarikko on yksi Euroopan suurimmista varikoista 500 ajoneuvollaan. Se aloitti toimintansa Via Ferraresessä Bolognassa, maaliskuussa 2024, ja se on Italian ensimmäinen Kempowerin pikalatausratkaisuilla varustettu bussivarikko.

Hanke on tärkeä virstanpylväs Bolognan kaupungille, joka kuuluu Horizon Europe -ohjelman 100 kaupungin joukkoon, joiden tavoitteena on saavuttaa ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä – 20 vuotta aikaisemmin kuin EU:n asettama ympäristöä, energiaa ja ilmastoa koskeva määräaika.

75 % EU:n kansalaisista asuu kaupungeissa. Kaupungit kuluttavat yli 65 % maailman energiasta ja tuottavat yli 70 % maailman hiilidioksidipäästöistä. Siirtyminen kestävämpään julkiseen liikenteeseen on tärkeää paitsi päästöjen vähentämisessä myös puhtaamman ilman ja turvallisemman liikenteen tarjoamisessa sekä ruuhkien ja melun vähentämisessä kansalaisille.

Bologna johtaa Italian kaupunkien joukkoliikenteen siirtymää nettonollaliikenteeseen, ja uuden sähköbussien latauspaikan avaaminen on avainasemassa kaupungin kestävyystavoitteiden saavuttamiseksi. TPER lataa jatkossa 20 sähköbussia viidellä Kempower -lataussatelliitilla, kukin tarjoten jopa 130 kW tehon, ja 20 Kempower Pantograph -latausratkaisulla, tarjoten jopa 300 kW.

TPER:n laajentaessa sähköbussikalustoaan, varikon latauskapasiteetin kysyntä kasvaa sen mukana. Kempowerin modulaariset ja skaalautuvat latausratkaisut mahdollistavat TPER:lle latauskapasiteetin helpot lisäykset tarpeen mukaan. Yli 99 % toimintavarmuudella TPER hyötyy markkinoiden luotettavimmista ja käyttäjäystävällisimmistä sähköajoneuvojen latausratkaisuista.

Lue myös

Kempowerille 10 miljoonan rahoitus raskaan liikenteen latausratkaisujen kehitysohjelmalle

Kempowerin DC-pikalatausratkaisut otetaan käyttöön bussiasemalla Australiassa

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän