Iäkäs nainen jäi pakettiauton alle — kuljettaja jätti naisen puristuksiin ja pakeni paikalta

Lauantaina 28.9.2019 aamupäivällä Imatralla Olavinkadulla sijaitsevan kauppakeskuksen pysäköintialueella paikkakuntalainen noin 55-vuotias mies ajoi pakettiautolla iäkkään naisen päälle.

Tämän jälkeen hän jätti ajoneuvon paikalleen jonka alla oli puristuksissa oleva uhri ja poistui itse paikalta.

Poliisipartion saapuessa tapahtumapaikalle nainen oli puristuksissa pakettiauton alla. Pelastuslaitos irrotti puristuksissa olleen naisen.

Etelä-Karjalan keskussairaalaan kuljetettu nainen on loukkaantunut vakavasti ainakin päähän mutta hän ei ole poliisin mukaan hengenvaarassa.

Tapahtumapaikalle tulleet sivulliset olivat poliisin tiedotteen mukaan kehottaneet kuljettajaa jäämään paikalle mutta hän oli poistunut ennen poliisin saapumista.

Kuljettaja ilmoittautui myöhemmin itse poliisille ja kertoi ajaneensa ”ihmisen yli”, hän kertoi ettei ollut havainnut jalankulkijaa ja menneensä paniikkiin jonka vuoksi poistunut ennen poliisin saapumista.

Poliisi otti miehen kiinni ja tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä vammantuottamuksena, poliisi huomioi tutkinnassa myös kuljettajan mahdollisen rattijuopumuksen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here