Hyundai-verkoston vuoden parhaat

Hyundain myynti- ja huoltoverkosto kattaa Suomen Ahvenanmaalta (Zebra-bil) Rovaniemelle (Wetteri). Yhteensä jälleenmyyntipisteitä on 35 kpl ja valtuutettuja Hyundai-huoltoja Suomessa on 47 toimipisteessä, todetaan Hyundain tiedotteessa.

Nyt Hyundai on palkinnut verkostonsa vuoden parhaat.

Vuoden Hyundai-myyjä: Jussi Marjamäki

Tampereen Metroautolla työskentelevä Jussi Marjamäki lunasti Hyundain tiedotteen mukaan vuoden Hyundai-myyjätittelin aktiivisuudella ja idearikkaudella. Marjamäki hoitaa Hyundai-myyntiä sekä yksityisasiakkaille että yritysmyynnin puolella, ja häntä kuvataan varmaksi luottopelaajaksi Hyundai-ketjussa.

Vuoden Hyundai-myyntipiste: Automyynti Saarakkala

Automyynti Saarakkala on vuonna 1973 perustettu perheyritys, joka toimii Kurikassa toisessa polvessa ja työllistää kahdeksan henkilöä. Automyynti Saarakkala haluaa säilyttää vuosikymmenten saatossa aikaan saadun helposti lähestyttävän imagon. Kynnys yhteydenottoon halutaan pitää matalana, ja vuoden 2020 koronahaasteiden tuiverruksissa Automyynti Saarakkala osoittikin erinomaista sopeutumiskykyä ja sosiaalisen median haltuunottoa, todetaan tiedotteessa.

Vuoden Hyundai-autotalo: Autosalpa Porvoo

Autosalpa on yli 60 vuotta toiminut perheyritys, jonka Porvoon autotalo avattiin vuonna 1967. Henkilökunnan osaamisesta ja viihtyvyydestä huolehditaan tiedotteen mukaan aktiivisesti, ja yrityksessä tiedetään, että erinomaisen asiakaskokemuksen pystyvät luomaan vain motivoituneet ja tyytyväiset työntekijät, jotka arvostavat omaa ja toistensa osaamista. Palkitsemisperusteissa ratkaisi vuoden 2020 osalta ihmisten tärkeä rooli yritystoiminnassa – ihmiset tekevät yrityksen.

Vuoden Hyundai-merkkihuolto: Jyväskylän Autotarvike

Jyväskylän Autotarvike osoitti vuoden mittaan kiitettävää menestystä ja hyviä tuloksia asiakastyytyväisyydessä, aktiivisuudessa ja ennakkoluulottomassa suhtautumisessa tekemiseen, todetaan Hyundain tiedotteessa. Emoyhtiö R. Ruth Oy osti Jyväskylän Autotarvike Oy:n vuonna 1963. Perinteikkään konsernin tarjoama Hyundai-merkkihuolto sijoittuu Jyväskylän Sorastajantien tiloihin.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here