Hyundai Ioniq 5 -täyssähköauton myynti alkaa Suomessa

Suomen Ioniq 5 -lanseerausmallistossa on tarjolla 73 kWh -akkupaketilla varustettu mallisto, josta on valittavissa takavetoinen 217-hevosvoimainen tai nelivetoinen 305-hevosvoimainen versio. Tarjolla on kaksi varustetasoa, Style ja Premium.

Ensimmäiset Suomeen saapuvat autot on varustettu First Edition Launch Packilla, joka sisältää Style-varusteiden lisäksi 44 tuuman lisätyn todellisuuden tuulilasiheijastusnäytön, projektiotyyppiset led-kauko- ja -lähivalot, ulkopuolen premium -somisteet, sähköiset lapsilukot Safe Exit -avustimella, Bose Premium -äänentoistojärjestelmän 7 kaiuttimella ja erillisellä vahvistimella, etu- ja takapysäköintitutkat sekä ekologisesti prosessoidulla nahalla ja kierrätetyllä kuidulla verhoillut istuimet.

Launch Edition -version hinta on 53 985 euroa.

Jo Style-varustetaso on erittäin kattava sisältäen mm. älykkään vakionopeudensäätimen SCC (Smart Cruise Control) Stop & Go -toiminnolla, valmiuden ultranopealle 800 V:n pikalataukselle, 12,3 tuuman digitaalisen mittariston ja 12,3 tuuman navigaatiojärjestelmän On Board Live -palveluilla, uuden Bluelink-telematiikkapalvelun, uuden moottoritieajoavustimen, sähkötoimisen tavaratilan avaustoiminnon sekä tehokkaan ulkoisen virran ulosottotoiminnon V2L (Vehicle to Load) suko-adapterilla.

Uutuuden turvallisuusvarusteluun on myös kiinnitetty huomiota: Ioniq 5 tarjoaa peräti 28 Hyundai SmartSense -turvallisuusvarustetta, joista viisi on täysin uusia.

Ioniq 5 -mallin Style-varustetason hinta alkaa 49 990 eurosta (73 kWh 217 hv).

Premium-varustetasoon kuuluu lisäksi mm. projektio-tyyppiset kaksois-led-ajovalot, sähköisesti eteen ja taakse siirtyvät takaistuimet, Relaxation-etuistuimet viilennystoiminnolla, ekologisesti prosessoidut nahkaistuimet, 44 tuuman lisätyn todellisuuden tuulilasiheijastusnäytön sekä katvealueen ja 360 asteen kamerajärjestelmät.

Ioniq 5 -mallin Premium-varustetason hinta alkaa 54 990 eurosta (73 kWh 217 hv).

Ensimmäisiä täysin uusia Hyundai Ioniq 5 -täyssähköautoja odotetaan saapuvaksi Suomeen elokuussa 2021.

Lue myös: Tälläinen on Suomeen kesällä tuleva Hyundai Ioniq 5 -sähköauto

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here