Helsinkiin avattiin elektronisen moottoriurheilun keskus

1.5.2018  20.07

Viime keskiviikkona avattiin elektronisen moottoriurheilun keskus Circuit eMotorsports Center Helsingin Munkkisaaressa.

Samalla julkistettiin Circuit Media Oy:n kumppanuus marraskuun 9. päivänä järjestettävän Auto- ja Liikennegaalan kanssa.

– Elektroninen urheilu eli e-sports on suositumpaa kuin suuri yleisö ymmärtää. E-urheilusta on tullut pysyvä ja kasvava globaali ilmiö. Perinteinen urheiluliike on ollut ymmällään lajin räjähdysmäisestä suosion kasvusta ja sen kaupallisesta potentiaalista, totesi ministeri Sampo Terho avaussanoissaan.

– Kolmivuotinen kumppanuus Auto- ja Liikennegaalan kanssa tarjoaa meille mainion tilaisuuden tehdä itsemme tunnetuksi alan keskuudessa. Uskomme gaalayhteistyön vauhdittavan keskuksemme käyttöä yritysten asiakashallinnassa ja lisäävän elektronisen autourheilun tunnettuutta, totesi kehitysjohtaja Valtteri Leitola omassa avajaispuheessaan.

Circuitin liiketoiminnan ytimessä on myös elektronisen rata-autoilun SM-sarjan järjestäminen autourheilun keskusliiton AKK:n alaisuudessa.

SM-sarjan ylläpitäminen on kehitysyhtiön päätuote, jonka jalostamisella Circuit hakee myös avauksia kansainvälisille markkinoille.

Kolmatta kautta järjestettävän eMotorSportsin SM-sarjaa voi seurata reaaliaikaisesti useista kanavista. Lähetyksiä selostavat kilpa-autoilija Emma Kimiläinen ja ammattijuontaja Pepe Jürgens.

Uudessa Circuit eMotorsports Centerissä on muun muassa kuusi ajosimulaattoria, edustus- ja kokoustilat sekä oma saunaosasto.

www.circuit.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here