Helsingin Messukeskuksen parkkialueiden puomit poistuvat käytöstä

5.9.2018 16.45

Helsingin Messukeskus uudistaa pysäköintipalvelunsa ottamalla käyttöön EuroParkin puomittoman Autopay-järjestelmän. Uudistus nopeuttaa ja sujuvoittaa Messukeskuksen asiakaspysäköintiä 2.1.2019 lähtien.

Autopay-järjestelmä perustuu rekisterinumeroiden tunnistukseen sisään- ja ulosajon yhteydessä. Palvelu on monelle tuttu muun muassa lentokentältä ja Helsingin keskustan pysäköintihalleista.

Uudistuksen myötä Messuparkin sisäänajoväylien puomit poistetaan ja paperiset pysäköintilipukkeet jäävät historiaan. Autoilijan ei enää tarvitse pysähtyä puomille vaan pysäköintitaloon voi ajaa suoraan.

– Messukeskus siirtyy nyt digiaikaan myös pysäköintipalveluissaan. Hanke on mittava, sillä Messukeskuksessa vierailee vuosittain 1,2 miljoona kävijää. Messukeskuksen pysäköintitalossa ja paikoitusalueella on yhteensä 4 600 pysäköintipaikkaa autoilijoille. Pysäköintitalomme palvelee myös alueen muiden tapahtumapaikkojen kuten Hartwall Arenan ja Linnanmäen asiakkaita, sanoo Messukeskuksen palvelu- ja tuotantojohtaja Mika Vakkilainen.

Uudistus tuo Messukeskuksen pysäköintiasiakkaille lisää maksutapavaihtoehtoja. Pysäköintimaksun voi suorittaa maksuautomaatilla, Autopayn nettisivujen kautta kahdella eri tavalla, mobiilimaksuna esimerkiksi EasyPark-applikaatiolla tai laskulla jälkikäteen. Pysäköinnin laskutuksesta huolehtii EuroPark.

Messukeskus parantaa pysäköintipalvelujaan myös avaamalla marraskuussa lisää latauspisteitä sähköautoille.

Messuparkkiin voi jättää auton muulloinkin kuin Messukeskuksessa käydessään, esimerkiksi suunnatessaan lähijunalla keskustaan viereiseltä Pasilan asemalta. Messuparkki on kaikkien käytettävissä ja aina avoinna.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here