Helsingin Caravan-messut järjestetään tammikuun lopussa

Ajoneuvomatkailun suosio on kasvanut huimasti viime vuosina. Tämä näkyy myös Caravan-messuilla, jossa tarjotaan tietoa ja tarinoita sekä kokeneille ajoneuvomatkailijoille, että vasta-alkajille.

Helsingin Caravan-messuilla esitellään uusia matkailuautoja ja -vaunuja. Esillä on entistä enemmän retkeilyautoja, joiden suosio on kasvussa.

Tällä kertaa mukana on lähes 30 merkkiä, joista muun muassa Affinity, Hobbyn Beachy, Etrusco ja Volkswagen Grand California nähdään Helsingin messuilla ensimmäistä kertaa.

Mukana messuilla ovat myös Adria, Bürstner, Caddy, Carado, Carthago, Challenger, Concorde, Crafter, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe, Kulkuri, Laika, Morelo, Niesmann+Bischoff, Poksi, Pössl, Rapido, Roadcar ja Sunglight.

Tarjontaa on niin paljon, että messuilta löytyy varmasti jokaiselle sopiva menopeli. Matkailuajoneuvojen lisäksi esillä on tarvikkeita ja varusteita, joita messuille tuovat muun muassa Kehä Caravan Tukku ja Suomen Vaunuosa.

Messuilla kerrotaan vuokraustoiminnasta ja esitellään vuokrattavia matkailuajoneuvoja. Monen kiinnostus ajoneuvomatkailuun syttyy ja ensikosketus matkailuajoneuvoon saadaan juuri vuokraustoiminnan kautta. Caravan-messuilla asiantuntijat auttavat kävijöitä valitsemaan omaan tarpeeseen sopivan matkailuajoneuvon.

Messualueen ohjelmapisteessä kuullaan tarinoita erilaisilta matkoilta. Tietoa tarjotaan sekä vasta-alkajille, että kauemmin ajoneuvoilla reissanneille. Matkailuajoneuvossa omat tavarat ovat aina mukana, pysähtyä voi milloin haluaa ja reitit saa valita oman maun ja aikataulun mukaan.

Liikkuvakoti.fi tuottaa tänä vuonna Helsingin Caravan -messujen ohjelman yhdessä kumppaniensa kanssa. Ohjelma julkaistaan tammikuun alussa.

Helsingin Caravan 2022 -messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 21.–23.1.2022 klo 10-18 Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan Matkamessujen kanssa. Molempiin tapahtumiin pääsee tutustumaan samalla pääsylipulla. Pääsyliput ovat edullisempia etukäteen verkkokaupasta ostettuina: https://shop.messukeskus.com

Messukeskus järjestää Caravan-messut yhteistyössä MAT Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa. Edellisen kerran Helsingin Caravan-messut järjestettiin vuonna 2020.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!