Goodyearilta uusi rengas kevyille hyötyajoneuvoille

Goodyear laajentaa kevyiden hyötyajoneuvojen tuotevalikoimaansa lanseeraamalla EfficientGrip Cargo -renkaan uuden version, EfficientGrip Cargo 2.

Uuden seoksen ansiosta renkaan pinta kestää Goodyearin tiedotteen mukaan paremmin korkeita lämpötiloja ja vaikeita tieolosuhteita. Uusi seos parantaa pinnan kestävyyttä 38 %[1] edeltäjäänsä verrattuna.

Lisäksi uusi pitohartsi edistää seoksen muodonmuutosta jarrutettaessa märällä kelillä. Se parantaa jarrutustehoa ja lyhentää märän kelin jarrutusmatkaa 8 %[2] verrattuna EfficientGrip Cargo -malliin.

Goodyearin kevyiden hyötyajoneuvojen tuotevalikoimaan sisältyy myös UltraGrip Cargo -talvirengas.

EfficientGrip Cargo 2 on saatavilla 23 kokoa 14–17 tuuman vannekoolle. Ne lanseerataan joulukuun 2020 ja lokakuun 2021 välillä ja kaikki soveltuvat käytettäviksi sähköautoissa.

[1] Sisäinen testi, verrattuna edeltäjään EfficientGrip Cargo

[2] Sisäinen testi, verrattuna edeltäjään EfficientGrip Cargo

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

  1. Mikähän on hyötyajoneuvo ja mikä sen vastakohta hyödytön ajoneuvo? Jotkut valmistajat ovat valitettavasti jakaneet autot henkilöautoihin ja hyötyajoneuvoihin. Hyötyajoneuvoiksi luetaan tässä jaossa paketti-, kuorma- ja linja-autot sekä pikkubussit. Entä taksit? Nehän ovat joko henkilöautoja tai pikkubusseja mutta varmasti hyötyajoneuvoja. Koko edellä mainitusta jaottelusta olisi hyvä luopua ja puhua henkilö- , tavara- ja linja-autoista.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!