Ford tuo tällaisen pikkupakun Suomeen ensi vuonna

27.4.2018  19.59

Ford on esitellyt vuoden 2018 Birminghamin hyötyajoneuvonäyttelyssä täysin uuden Fiesta Vanin.

Fiesta Van täydentää Fordin pakettiautomallistoa Euroopassa loppuvuodesta 2018.

Suomen markkinoille täysin uusi Fiesta Van tulee vuonna 2019.

Uudessa mallissa on polttoainetaloudelliset moottorit, kaksi bensiinimoottoria – kolmesylinterinen 1,1-litrainen 85 hv ja 1,0-litrainen EcoBoost 125 hv – sekä 1,5-litrainen TDCi-dieselmoottori 85 hv ja 120 hv versioina.

Kolmiovisen mallin tavaratilassa voi kuljettaa noin 1,0 kuutiometriä kuormaa ja lähes 1,3 metriä pitkiä tavaroita. Kantavuus on noin 500 kg.

Tavaratilassa on komposiitti- ja verkkoväliseinä, sivuseinien verhoukset ovat kestävää materiaalia kuten myös tavaratilan kumilattia, jossa on neljä taitettavaa sidontakoukkua.

Apple Carplayn ja Android Auton kanssa yhteensopivan Sync 3 -järjestelmän voi valita valinnaisvarusteena, ja siinä on tablettia muistuttava 8-tuumainen värikosketusnäyttö.

Ford Sync Applink -ominaisuutta hyödyntämällä kuljettajat voivat käyttää monia älypuhelimiensa sovelluksia auton ison näytön kautta, joihin kuuluvat nyt myös Waze traffic -sovellus ja Cisco Webex.

Fiesta-henkilöauton tavoin Fiesta Vanissa on lukuisia kuljettajaa avustavia teknologioita, kuten Fordin törmäyksenestoavustin jalankulkijan tunnistuksella, aktiivinen vakionopeudensäädin ja kuolleenkulman varoitusjärjestelmä.

Monipuoliset teknologiat auttavat kuljettajia heidän päivittäisissä haasteissaan. Tällaisia järjestelmiä ovat muun muassa turvallista pysäköintiä helpottava aktiivinen pysäköintiavustin rinnakkaispysäköinti- ja risteävän liikenteen varoitustoiminnolla sekä säädettävä nopeudenrajoitin, joka auttaa välttämään ylinopeussakot.

Urheilullinenkin versio tarjolla

Urheilullista tyyliä kaipaaville asiakkaille on tarjolla täysin uuden Fiesta Vanin Sport-malli, jossa on ainutlaatuinen Sport-korimuotoilusarja ja jopa 18 tuuman kevytmetallivanteet.

Urheilullinen teema jatkuu matkustamossa, jossa on uudet Sport-istuimet ja verhoilumateriaalit, ainutlaatuinen ohjauspyörä, polkimet ja vaihteenvalitsin. Säädettävä nopeudenrajoitin ja kaistanpitoavustin ovat vakiovarusteita.

Täysin uuden Fiesta Vanin tilaukset alkavat Suomessa vuoden 2019 alussa ja toimitukset keväällä 2019.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here