Financial Times nimesi EasyPark Groupin Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten joukkoon

Suomalaisen Niklas Savanderin puheenjohtama EasyPark Group on nimetty 1000 tämän hetken nopeimmin kasvavan eurooppalaisen yrityksen joukkoon. EasyPark Groupin sijoitus rankingissä on 679. 1000 nopeimmin kasvavan yrityksen listan laativat yhteistyössä Financial Times sekä tilastopalvelu Statista.

Suomalaisille yhtiön tunnetuin palvelu on EasyPark-pysäköintisovellus, joka toimii yli 20 maassa ja on alansa markkinajohtaja globaalisti. Savander on ollut EasyPark-konsernin hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2019 alkaen.

Sovelluksella voivat maksaa ja hallinnoida pysäköintiaikaansa sekä yksityishenkilöt että organisaatiot. Sovelluksen parkkipaikkanavigaattori auttaa löytämään vapaata parkkitilaa ja samalla sovelluksella saa maksettua myös sähköauton lataamisen. EasyParkin sovellus toimii useimmilla maksullisilla pysäköintialueilla Suomessa, niin kadunvarressa kuin pysäköintihalleissakin.

Viiden vuoden aikana EasyPark Groupin palveluissa tehtyjen transaktioiden yhdistetty vuosittainen kasvuvauhti (CAGR) on ollut 60 prosenttia. Iso merkitys nousulle 1000 nopeimmin kasvavan yhtiön joukkoon on vuonna 2022 aloitetulla laajentumisella Yhdysvaltoihin. Financial Timesin ja Statistan listaus huomioi vuodet 2019–2022.

Suomessa EasyPark julkisti juuri laajentavansa yhteistyötä pysäköintitilaoperaattori Aimo Parkin kanssa. Se tarkoittaa, että yhä useammin pysäköintipalveluihin riittää yksi sovellus. Näillä näkymin EasyPark-sovellus tulee lopulta käyttöön kaikissa Aimo Parkin kohteissa, niin sopimushalleissa kuin ulkoalueillakin, mahdollistaen vaivattoman pysäköinnin laajalle asiakaskunnalle.

Vuonna 2024 EasyPark jatkaa nopeaa kasvuaan laajentamalla kattavuuttaan ja tarttumalla uusiin mahdollisuuksiin ympäri maailmaa. 1000 tämän hetken nopeimmin kasvavan eurooppalaisen yhtiön listaus löytyy Financial Timesista.

Lue myös

EasyParkin ja Aimo Parkin yhteistyö laajenee

Tämä ärsyttävä parkkipaikkaongelma yleistyy!

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän