EasyParkin ja Aimo Parkin yhteistyö laajenee

Aimo Parkin kohteissa pysäköinti muuttuu asiakkaille helpommaksi, kun Suomen suosituin pysäköintisovellus EasyPark tuodaan yhä laajemmin käyttöön Aimo Parkin kohteissa.

– Aimo Park haluaa tehdä asiakkailleen koko liikkumisen ketjun mahdollisimman helpoksi, ja tämä kattaa tietysti myös pysäköinnin. Yhteistyön laajeneminen on siis erinomaisesti linjassa strategiamme kanssa, sanoo Aimo Parkin toimitusjohtaja Juha Sirelius.

EasyPark-sovelluksen käyttöä laajennetaan merkittävästi jo vuoden 2024 aikana. Näillä näkymin EasyPark-sovellus tulee lopulta käyttöön kaikissa Aimo Parkin kohteissa, niin sopimushalleissa kuin ulkoalueillakin, mahdollistaen vaivattoman pysäköinnin laajalle asiakaskunnalle.

– Moni tunnistaa tilanteen, kun pysäköityään ei tiedäkään, millä sovelluksella maksu onnistuu. Jos asiakkaalla on käytössä vain yksi pysäköintisovellus, osa halleista rajautuu mahdollisuuksien ulkopuolelle. Nyt tilanteessa otetaan aimo askel parempaan, EasyParkin maajohtaja ja Senior Advisor Anders Bäck sanoo.

Uudistus helpottaa myös työautoilua

Yhteistyö helpottaa tavallisten ihmisten arjen lisäksi myös yritysasiakkaiden elämää. Yritysasiakkaat ovatkin pysäköintipalvelujen tarjoajille tärkeä osa, sillä pysäköintipalveluja hyödynnetään usein eniten juuri työkäytössä. Tällöin käytetään usein pysäköintisovelluksen erillistä yritystiliä.

Yritystilin suurin etu työntekijälle on se, että kulut laskutetaan suoraan työnantajalta, jolloin työntekijä välttyy kululaskutukselta ja kuittirumbalta.

EasyPark-sovellus on toiminut Suomessa jo yli 20 vuotta. Sama sovellus toimii Suomen lisäksi myös laajasti kaikissa Pohjoismaissa sekä muualla Euroopassa.

Aimo Park on Pohjoismaiden ja Suomen suurin pysäköinti- ja liikkumispalveluja tarjoava yritys, jonka palveluvalikoimasta löytyy pysäköintipalvelujen lisäksi Aimo Share -yhteiskäyttöautot ja Aimo Charge -latausverkosto.

Lue myös

Turun Tiedepuistoon valmistui kaupungin suurin pysäköintilaitos

Pysäköintisovelluksille uusia ennätyksiä Euroopassa — Pohjoismaat kehityksen johdossa

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän