Emil Lindholmin rallikausi päättyi Italiassa kahdeksanteen sijaan

Emil Lindholmin ja Mikael Korhosen koronapandemian värittämä rallikausi 2020 päättyi Italian Tuscan Rewind -ralliin.

Yhdeksän EK:n mittaisessa ja vajaat 100 EK-kilometriä käsittäneessä sorarallissa yhteistyökumppaneidensa sekä MRF Tyresin tuella italialaisen HK Racingin Škoda Fabia R5:lla kilpaillut Lindholm sijoittui teknisten murheiden jälkeen kahdeksanneksi.

Rallin voittoon ajoi Škodan Marco Bulacia Wilkinson, jolle Lindholm joutui taipumaan 1.36,4 minuuttia.

– Eipä se epäonni meitä vieläkään jättänyt. Keskimmäisellä kolmen erikoiskokeen lenkillä automme tukivarren pultti oli niin löysällä että tukivarsi pääsi liikkumaan ja automme kiemurteli pätkillä eteenpäin. Muutaman sijan menetimme. Ennen murheitamme olimme kuudentena. Viides tai kuudes sija olisi ollut täältä realistinen tulos.

Lindholm kertoo, että Toscanan alueella Siennan maakunnassa sijaitsevan Buonconventon ympäristössä ajetun rallin tiestö oli alusta loppuun hyvä.

– Hienoja teitä ja kokemus oli sen puoleen hieno. Tiet olivat vaihtelevia. Lyhin EK oli hitain ja teknisin, keskipitkä nopeahko ja tekninen ja rallin pisin EK sellaista jouheaa soratietä alusta loppuun.

– Kiva kisa ja testimielessä onnistunut reissu. Alueella satoi eilen ja tänään oli tuulista ja kylmää. Lämpötila pyöri viiden ja kahdeksan asteen välillä plussalla. MRF:n sorarenkailla ei ole koskaan ajettu näin kylmissä soraralliolosuhteissa. MRF Tyres sai sorarallirenkaistaan tärkeää tietoa ja se olikin rallimme päätavoite.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!