Digitaalinen ratkaisu nopeuttaa Ford Transit -mallien asiakaskohtaiset muutostyöt

Puoleen kaikista Euroopassa myytävistä Ford Transit-malleista tehdään jonkinlainen asiakkaiden tarpeen mukainen muunnos, ja monet näistä muutostöistä edellyttävät integrointia ajoneuvon sähköjärjestelmään – mukaan lukien lisäsäätimien ja -näyttöjen asentaminen. Tämä voi Fordin tiedotteen mukaan olla haastavaa ja aikaa vievää korinrakentajille.

Tämän prosessin virtaviivaistamiseksi Ford Pro on kehittänyt Upfit Integration -järjestelmän, joka on laatuaan markkinoiden ensimmäinen digitaalinen ratkaisu ja esitellään Euroopassa ensimmäisen kerran täysin uudessa Transit Customissa.

Uudessa järjestelmässä on liitäntämoduuli, joka mahdollistaa saumattoman yhteyden ajoneuvon sähköjärjestelmään ja mahdollistaa myös muunnosten ohjaamisen 13 tuuman Sync 4 -kosketusnäytön kautta erillisen kytkimen sijaan.

Tämän ansiosta muutostyöt on Fordin tiedotteen mukaan mahdollista suorittaa nopeammin ja tehokkaammin sekä mahdollisesti parantaa luotettavuutta ja turvallisuutta, koska korinrakentajien ei tarvitse tehdä muutoksia ohjaamoon tai tehdä liitoksia tehtaalla asennettuihin johtoihin ohjainten sovittamiseksi.

Asiakkaat voivat myös asettaa muunnoksille toimintalogiikan, esimerkiksi estää pyörätuolin rampin laskeutumisen, ellei ajoneuvo ole pysähtynyt ja pysäköitynä tai vapaalla käsijarru päällä.

Digitaaliset muunnokset näyttävät muutostöiden toimivuuden Sync-näytöllä, minkä lisäksi ne on myös mahdollista yhdistää Ford Pro -ohjelmistopaketteihin kalustovastaavien etähallintaa varten – esimerkiksi seurata lämpötilaa lääkkeitä tai elintarvikkeita kuljettavissa kylmäajoneuvoissa keskeytymättömän kylmäketjun varmistamiseksi.

Yritykset ja korinrakentajat voivat saada lisäapua digitaalisten muutostöiden optimointiin Ford Pro Special Vehicles -ajoneuvotiimissä toimivan Digital Solutions -tiimin asiantuntijoilta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän