BMW:n latauspalveluverkosto avautuu Suomessa

BMW avaa nyt Suomessa oman latausverkostonsa. BMW Public Charging -palvelu tuo asiakkaiden saataville yli 210 000 sähköauton latauspistettä, joista yli 1 300 sijaitsee Suomessa.

BMW Public Charging -latausverkostoon kuuluvat aluksi Suomessa K-Latauksen ja Virran ylläpitämät latauspisteet sekä Ionityn suurteholaturit. Suunnitelmissa on laajentaa latausverkostoa muihin latauspisteisiin ja operaattoreihin lähitulevaisuudessa. Nykyinen verkosto ulottuu Hangosta Saariselälle.

Kaikkien BMW:n uusien ladattavien mallien mukana tulee kortti palvelun vaivattomaan käyttämiseen. Kortin voi aktivoida halutessaan käyttöön.
Hybridi- tai täyssähkömallin jo omistavat asiakkaat voivat hankkia maksuttoman BMW Public Charging -kortin välittömästi BMW-jälleenmyyjältä tai tilaamalla sen netistä osoitteesta: https://bmw-public-charging.com/web/bmw-fi.

Latausverkostoa voi myös käyttää lataamalla BMW Charging -sovelluksen. Sovelluksesta tai kirjautumalla BMW Charging -verkkopalveluun asiakas näkee lisäksi latausasemien sijainnin ja saatavuuden, ajantasaiset hintatiedot sekä oman lataushistoriansa. Suomessa BMW Public Charging -verkostoon sisältyy yli 1150 vaihtovirta(AC)- ja yli 150 tasavirta(DC)-latauspistettä.

Asiakas voi valita kahden hinnoittelumallin välillä. Active-hinnoittelu sopii asiakkaille, jotka usein käyttävät julkisia latausasemia. Asiakkaat maksavat kuukausimaksun ja saavat houkuttelevamman, kiinteän hinnoittelun.

Satunnaisille käyttäjille tarkoitetussa kuukausimaksuttomassa Flex-mallissa hinnoittelu vaihtelee latauspisteen operaattorin mukaan. Lisäksi saatavilla on Ionity Plus -paketti.

Uuden ladattavan BMW-mallin ostavat asiakkaat saavat käyttöönsä Active-hinnoittelun 12 kuukaudeksi ilman perusmaksua. BMW iX3 -asiakkaat saavat myös Ionity Plus -paketin automaattisesti yhdeksi vuodeksi ilman perusmaksua.

Hinnasto

Active

Kuukausimaksu: 4,99 €
AC-lataus: 0,05 €/min
DC-lataus: 0,23 €/min
Ionity-lataus: 0,79 €/min

Flex

Kuukausimaksu: 0 €
Lataus operaattorin hinnoittelun mukaan
Ionity-lataus: 0,79 €/min

Ionity Plus

Kuukausimaksu: 13 €
DC-lataus: 0,30 €/min

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!