Autotoday 10 vuotta sitten: Ecclestonelta mehukkaita sammakoita — kehui sekä Hitleriä että Saddam Husseinia

Olipa aikoja kymmenen vuotta sitten. F1-pomo Bernie Ecclestone käytti melko värikästä kieltä, ja nosti esille muun muassa Adolf Hitlerin ja Saddam Husseinin.

Ecclestonelta mehukkaita sammakoita medialle

Bernie Ecclestone on päästellyt varsin mehukkaita sammakoita suustaan The Times -lehden haastattelussa. Bernie muun muassa valottaa taloudellisia ja poliittisia uskomuksiaan brittilehden tentissä. Ecclestone kommentoi muun muassa Hitleriä ja Saddam Husseinia.

– Jos tarkastelee demokratiaa, niin se ei ole tehnyt hyvää kovinkaan monessa maassa, pois lukien Englanti. Minä itse pidän ihmisistä, jotka tekevät päätöksiä. Minä teen usein päätöksiä, joskus vääriä joskus oikeita. Niin kauan kuin tekee enemmän oikeita päätöksiä, niin kaikki on hyvin, Bernie jyrähtelee.

Ecclestone antoi myös kommentteja toisen maailmansodan hirmuhallitsija Adolf Hitlerista.

– Vaikka Hitler teki paljon kaameita asioita, hän kuitenkin osasi laittaa ihmiset tekemään hommia ja ne myös hoituivat, Bernie tykittää.

Ecclestonelta ei jää myöskään huomiotta Irakin sota ja diktaattori Saddam Hussein.

– Teimme ison munauksen, kun tuhosimme Saddam Husseinin, sillä hän oli ainoa ihminen, joka pystyi pitämään sen maan kontrollissa. Sama juttu oli Talebanin kanssa. Me vain hyökkäämme maihin, emmekä tiedä mitään niiden kulttuureista, Bernie paukuttaa.

Tämä juttu oli Autotodayssa 4.7.2009.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here