Auto lähti heittelehtimään ja ajautui vastaantulevien kaistalle

Hätäkeskukseen tuli kello 16.30 jälkeen useita ilmoituksia Siilinjärven ja Nilsiän välillä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta. Onnettomuuspaikka sijaitsee tiellä 75 Kuuslahdessa.

Tapahtumapaikkatutkinnan ja puhutusten perusteella Siilinjärven suunnasta tullut henkilöauto oli lähtenyt heittelehtimiään ja törmäsi vastaantulevien kaistalla Nilsiän suunnasta tulleeseen henkilöautoon.

Toisessa autoista oli kuljettajan lisäksi kaksi alaikäistä matkustajaa ja toisessa autossa oli vain kuljettaja. Ensitietojen perusteella ainakin yhdellä liikenneonnettomuuden osallisista oli sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Onnettomuuspaikan raivaus ja tutkinta sekä pelastustoimet haittasivat muuta liikennettä. Molemmat ajokaistat olivat suljettuina yli tunnin ajan.

Toinen ajokaista saatiin avattua muulle liikenteelle kello 17.40 aikaan. Poliisi jatkaa liikenneonnettomuuden selvittämistä. Esitutkinnan alkuvaiheessa rikosnimikkeinä ovat liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja vammantuottamus. Rikosnimikkeet tarkentuvat esitutkinnan aikana.

Lue myös

Humalainen mies yritti lyödä sivullista puukolla ja pakeni poliisia autolla!

Moottoritiellä kilpaa ajaneet naiset menettivät korttinsa!

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän