Auto- ja liikennegaala: Vuoden auto- ja liikennetiedottaja 2020 on Pekka Koski

Auto- ja liikennetoimittajat ry:n nyt ensimmäisen kerran jakama Vuoden auto- ja liikennetiedottaja -erikoispalkinto myönnettiin Veho Oy Ab:ssä Mercedes-Benzin, Mercedes-AMG:n, Mercedes-Maybachin, Mercedes EQ:n ja smartin tuoteviestinnästä sekä Daimler AG:ta koskevista viestintäaiheista vastaavalle lehdistöpäällikkö Pekka Koskelle.

Pekka Koski on aidosti innostunut työstään ja pyrkii aina vilpittömästi auttamaan autotoimittajia heidän työssään. Koski pitää autotoimittajien kanssa aktiivisesti dialogia yllä, eikä hän jätä vastaamatta mahdollisimman nopeasti esille tuleviin kysymyksiin, tiedusteluihin tai toiveisiin, todetaan Auto- ja liikennetoimittajat ry:n tiedotteessa.

Koski ottaa rohkeasti kantaa, ei vain oman merkkinsä puolesta, vaan myös koko autoalan puolesta. Pekka Koski on ainoana autoalan edustajana vastaanottanut kaksi suomalaisen autourheilun korkeinta eli kultaista ansiomerkkiä.

Koski aloitti työnsä autoalan tiedotus- ja pr-tehtävissä vuonna 1983 Suomen Koneliikkeen (sittemmin Helkama-Auto) automaahantuonnin mainos- ja pr-päällikkönä. Uransa aikana Koski on vastannut eri maahantuontiorganisaatioissa muun muassa Alfa Romeon, Citroënin, Peugeotin, Mitsubishin ja Škodan tiedotuksesta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here