Audin ensimmäisen täyssähköauton myynti on nyt alkanut myös Suomessa

Kuva: Audi.

Suomessa myynti alkoi ensin yhdeksällä Audi-jälleenmyyjällä (Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Lappeenranta, Jyväskylä, Vaasa ja Oulu).

Vuoden 2020 aikana e-tron -malliston myynti laajenee koko Audi-jälleenmyyjäverkostoon.

Audi e-tronin vakiovarustelu sisältää muun muassa led-ajovalot, korkearesoluutioiset kosketusnäytöt, virtuaalisen mittariston, MMI Navigointi Plus -järjestelmän, mukautuvan ilmajousituksen, progressiivisen ohjauksen, vakionopeudensäätimen nopeudenrajoittimella, aktiivisen kaistaltapoistumisvaroittimen, Pre sense basic ja city -järjestelmät, akustisen ja optisen pysäköintijärjestelmän eteen ja taakse, nopeusrajoitustunnistimen, Audi connect Safety & Service ja Audi connect e-tron -palvelut sekä 11 kW:n Compact -latauslaitteen (Schuko- ja voimavirtakaapeleilla) ja Mode 3 latauskaapelin julkisia latausasemia varten.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Autossa on sähköinen quattro nelivetojärjestelmä. Lisäksi e-tron on aina varustettu myös vetokoukkuvalmiudella.

Lisävarusteena saatavilla on esimerkiksi metalli-, erikois- ja Audi exclusive -ulkovärejä, urheiluistuimet, ilmastoidut ja hierontatoiminnolla varustetut etuistuimet, useita somistelistavaihtoehtoja, sisätilojen design-paketteja, Audi Smartphone Interface -liitäntä, Matrix led -ajovalot dynaamisilla takavilkuilla, 705 W -tehoinen Bang & Olufsen Premium 3D Sound System -äänentoistojärjestelmä, adaptiiviset tuulilasinpyyhkijät integroiduilla lasipesimillä sekä toinen AC-latauspistoke etumatkustajan puolelle.

Yksi e-tronin lisävarusteena saatavat virtuaaliset ulkopeilit parantavat toimintamatkaa.

Audi e-tronin sisätilat voidaan esilämmittää ja -viilentää, minkä lisäksi Audi e-tron -malliin on lisävarusteena saatavilla Comfort-varustepaketti, joka sisältää mm. peruutuskameratoiminnon ja e-tronin ilmastointiin vaikuttavia toimintoja, kuten 4-alue ilmastoinnin ja mukavuus esi-ilmastoinnin, jonka avulla myös peruutuspeilit, takalasi, istuimet ja lisävarusteena saatava ohjauspyörän lämmitys voidaan aktivoida ennen liikkeelle lähtöä.

Saatavilla on myös kattava valikoima kuljettajaa avustavia järjestelmiä kuten pysäköintiavustin, 360 -kameratoiminto akustiseen ja optiseen pysäköintijärjestelmään, pimeännäköavustin ja tuulilasinäyttö. Tarjolla on myös kaupunki- ja maantieajoa avustavat Teknologia-paketit ”City” ja”Tour”.

Audi e-tronin ostaja saa aina veloituksettoman lataustapakartoituksen, jolla varmistetaan Audi e-tronin ensisijaisen latauspaikan sähkötekniset resurssit auton lataamiseksi. Audi e-troniin on saatavilla myös huolenpitosopimus.

Audi e-tron on tilattavissa myös Advancedvarustelutasolla, joka tuo mukanaan design-elementtejä, kuten kontrastiväriset pyöränkaaret ja helmat sekä etupuskurin alaosa ja takadiffuusori ovat matta-hopeaa.

Audi e-tron 55 quattro -mallin hinnat alkavat 87 027 eurosta.

Uudet Audi e-tronit saapuvat Suomen Audi-jälleenmyyjille helmikuussa.

Audi e-tronin hinnasto ja lisävarustehinnasto.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here