WRC: Mikko Heikkilän avauspäivä epäonnen sävyttämä

Mikko Heikkilä ja kartanlukija Samu Vaaleri ovat Suomen MM-rallin kahden ajopäivän jälkeen kolmastoista. Skoda-kuljettajan Suomen MM-rallin ensimmäinen varsinainen kilpailupäivä oli haasteiden ja epäonnen sävyttämä.

Perjantaihin Heikkilä lähti taistelemaan luokan kärjen kanssa, mutta ongelmat iskivät heti avauserikoiskokeen lähtöviivalla, kun vaihteenvaihtaja rikkoutui. Lopulta Heikkilä pääsi matkaan, mutta menetti puoli minuuttia lähtöviivalla.

Päivän toisella erikoiskokeella vauhti oli kärjen luokkaa, mutta kolmannella erikoiskokeella kärsitty rengasrikko pudotti TGS Motorsportin Skoda Fabia RS Rally2 -autolla Suomessa kilpailevan Heikkilän kauas kärjestä. Päivän laiha lohtu oli erikoiskokeella 9 ajettu luokan pohja-aika.

-Aika turhautunut fiilis. Tämä on jo meidän seitsemäs kisa, joka menee syystä tai toisesta pieleen. Tänne tullessa odotukset olivat korkealla, mutta ne karisivat ensimmäisessä kiihdytyksessä vaihteiston ongelmiin. Sen päälle meni vielä rengas Myhinpäässä, jota en tosi ota omiin nimiini, tiellä oli varmaan jotain terävää joka repi renkaat. Meidän osalta ralli oli ohi jo aika alkuvaiheessa, Heikkilä harmitteli perjantai-illan huollossa.

WRC2-luokan tilanne 10/22 ajetun erikoiskokeen jälkeen

1. Jari Huttunen 54.48,5 Skoda Fabia RS Rally2
2. Sami Pajari +12,9 Skoda Fabia RS Rally2
3. Nikolay Gryazin +13,2 Skoda Fabia RS Rally2
4. Adrien Fourmaux +22,3 Ford Fiesta Rally2
5. Andreas Mikkelsen +34,0 Skoda Fabia RS Rally2
…….

13. Mikko Heikkilä +1:13,1 Skoda Fabia RS Rally2

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän