VV-autolta uusi yritysten huoltoleasingpalvelu

15.2.2018 11.56

 

VV-Auto Group Oy on lanseerannut uuden yrityksille suunnatun huoltoleasingpalvelun Caara Leasingin.

Palvelun piiriin kuuluvat VV-Auton edustamista merkeistä Volkswagen, Audi, Seat, Porsche ja Volkswagen Hyötyautot. palvelun tarjoavat tällä hetkellä VV-Autotalojen toimipisteet Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Turussa.

Saatavilla on myös lisäpalveluja kuten sijaisauto, huoltoon noutopalvelu, lentohuolto, renkaiden kausisäilytys, polttoainekortti, vakuutukset ja erilaiset hallinnointipalvelut.

Palvelun kiinteä kuukausivuokra sisältää muun muassa määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta aiheutuneet korjaukset sekä renkaiden uusinnat ja kausivaihdot.

VV-Auton palvelu kantaa vastuun auton jälleenmyyntiarvosta ja arvon alenemisesta. Leasingsopimuksen päättyessä auto palautetaan ja Caara Leasing huolehtii auton myynnistä.

Palvelun autokannan hallinnointi toteutetaan verkkopalveluna. Hallinnointijärjestelmästä voidaan helposti seurata autokannan kustannuksia, luoda raportteja ja laskut saadaan tarvittaessa valmiiksi tiliöitynä.

Hallinnointipalvelun avulla yritys pysyy ajan tasalla autokannasta ja siihen liittyvistä sopimuksista.

Mobiilisovelluksen avulla autoilija voi käyttää omaan yritysautoon liittyviä palveluja. Sovelluksen avulla voidaan esimerkiksi varata renkaiden vaihto tai huolto.

www.caaraleasing.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here