Vuoden pakettiautoksi valittu auto myydään neljällä merkillä: Citroen, Peugeot, Opel, Vauxhall

PSA

19.9.2018 23.39

    

PSA-yhtymän valmistama pakettiauto on valittu Vuoden pakettiautoksi “International Van Of The Year 2019”.

Auto tuntee nimet Citroën Berlingo Van, Peugeot Partner ja Opel/Vauxhall Combo Cargo.

”Insinöörit ja suunnittelutiimit ovat onnistuneet ensimmäistä kertaa tavara-autojen historiassa suunnittelemaan monen tuotemerkin yhteistyötavara-auton, jossa kaikki tuotemerkit ovat säilyttäneet oman merkkinsä perusarvot ja persoonallisuuden lähestulkoon ilman kompromisseja. PSA:n mallit määrittelevät uudestaan koko kompaktien pakettiautojen segmentin – kiitos raikkaan muotoilun, varustelun, viimeistelyn ja ainutlaatuisen ajonautinnon”, toteaa tuomaristo.

PSA:n pakettiauto sai kehuja tuomaristolta myös lukuisista avustinjärjestelmistä – esimerkiksi matkustajan puolen sivupeilin kamera helpottaa näkyvyyttä niin sanottuun kuolleeseen kulmaan. Lisäpisteitä tuli myös katvealueen varoittimesta.

Tuomaristo tiivisti arvionsa seuraavanlaisesti: ”PSA vakuuttaa useammalla kuin yhdellä tavalla. Konserni esittelee todelliset uutuudet, jotka ovat nykyaikaisia, mukavia ja täynnä tämän päivän turvallisuutta lisäävää teknologiaa. Mallisto tarjoaa ammattilaisille laajan valikoiman koko- ja moottorivaihtoehtoja – selkeästi uusi referenssi pakettiautojen maailmaan.”

Katso myös tämä: Tällainen on syksyllä esiteltävä Opelin uusi pikkupaku!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here