Volvo Truck Center Jyväskylän uudet tilat otetaan käyttöön maanantaina

Jyväskylän Volvo Truck Centerin täysin uudet toimitilat avaavat ovensa asiakkaille maanantaista 9.11. alkaen, todetaan Volvo Trucksin tiedotteessa.

Jyväskylän Truck Centerin huoltopäällikkö Markus Hämäläinen on ollut mukana rakennusprojektissa alusta alkaen ja nyt avajaisten kynnyksellä hän kertoo uuden korjaamon tiloista iloisena.

– Jyväskylä on logistisesti merkittävässä solmukohdassa Suomea ja Volvo Finland haluaa palvella niin Keski-Suomen paikallisia kuorma- ja linja-autoasiakkaita kuin myös asiakkaita muualta Suomesta rakentamalla sinne uudet nykyaikaisella korjaamotekniikalla varustetut tilat.

Hämäläinen kertoo tiedotteessa, että Jyväskylän uudella korjaamolla on kuusi läpiajettavaa korjaamopaikkaa sekä diagnostiikkahalli. Korjaamopaikat ovat 32 m pitkiä nykyaikaisella tekniikalla varustettuja korjauslinjoja.

Kohdepesuja varten yksi puolikas korjaamopaikka on varustettu pesulaitteilla.

Aikaisempaan tapaan tiloissa toimii myös kuorma-automyynti sekä korjaamon hallinto ja varaosatoiminnot. Tilojen yhteispinta-ala on noin 2500 m2. Korjaamo palvelee Volvo ja Renault kuorma-autoasiakkaita sekä Volvon linja-autoasiakkaita.

Nykyaikainen korjaamo nykyaikaisilla korjaamovälineillä

Volvo Truck Center Jyväskylän uusissa tiloissa pystytään muun muassa ottamaan vastaan uusien mittojen mukaisia pitkiä kuorma-autoja erinomaisesti tilavan piha-alueen ansiosta.

Työntekijät on huomioitu nykyaikaisilla korjaamovälineillä ja turvallisella ja mukavalla työskentely-ympäristöllä. Muun muassa vesikiertoinen lattialämmitys parantaa työskentelymukavuutta. Ympäristönäkökulmat on huomioitu muun muassa maalämmöllä.

Jyväskylän uusi Volvo Truck Center on auki 9.11. klo 7 alkaen osoitteessa Huletie 10, 40320 Jyväskylä. Avajaisia juhlitaan normaalin keskiviikkopäivän työn vilskeen keskellä 11.11.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!