Volkswagen nopeuttaa ID.4- ja ID.5-mallien saatavuutta uusien varustelutasojen avulla

Volkswagen ID.4 ja ID.5 -mallien uusi mallistostrategia helpottaa auton ostamista entisestään. Varustelutasojen uudistumisen lisäksi täyssähköauton hankintaa sujuvoitetaan ja kokonaiskustannusten ennakoimista helpotetaan sisällyttämällä mm. lataussähköt auton hintaan.

Tästä esimerkkinä nyt voimassa oleva ja rajoitettua erää koskeva Volkswagen ID.5 -mallien K-Lataus-kampanja, jossa uuden auton ostaja saa ladata autoa veloituksetta 4 950 kWh verran (vastaa jopa 30 000 km 16,5 kWh/100 km kulutuksella).

Suomen Volkswagen-mallistossa on jatkossa ID.4 ja ID.5 -mallien osalta kolme uutta varustelutasoa: Business, Business Plus ja Business Max.

Uusi hinta alkaen -varustetaso on nyt Business, joka on aikaisempaa perusvarustelutasoa kattavammin varusteltu.

Business-varustelutason tärkeimpiä varusteita ovat mm. mukautuva vakionopeussäädin, avaimeton lukitus sekä peruutuskamera.

Keskimmäinen varustelutaso Business Plus tuo lisää mm. sähkötoimisen takaluukun, ympäristön tarkkailujärjestelmän, Travel Assistin sekä muita kuljettajaa avustavia järjestelmiä.

Malliston huipulla oleva Business Max on puolestaan erittäin kattavasti varusteltu sisältäen mm. sähkösäätöiset ErgoActive-istuimet edessä muistitoiminnoin sekä IQ.Light-led-matriisiajovalot.

Kaikista varusteluversioista on poistettu Park Assist Plus sekä kahdesta ylemmästä varustelutasosta Travel Assistin parviälytoiminto, jotka tällä hetkellä pidentävät toimitusaikaa.

– Toimitustilanteessa on näkyvissä parannusta ja me teemme kaikkemme, jotta suomalaiset asiakkaamme saavat autonsa mahdollisimman nopeasti. Auton valintaan vaikuttavat niin polttoaineen kuin sähkön hinta, mutta myös autoon valittavat varusteet. Meillä on uusia autoja heti valmiina toimitukseen ja varustelutasojen uudistus lyhentää edelleen täyssähköautojen toimitusaikoja, jotka tällä hetkellä liikkuvat 3-8 kuukauden välillä, kertoo K-Auton Volkswagen-henkilöautoista vastaava johtaja Tommi Iiskonmäki.

Volkswagen jatkaa täyssähköautojen markkinajohtajana – täyssähköauton edulliset käyttökustannukset

Volkswagen jatkaa täyssähköautojen markkinajohtajana myös tammikuussa 2023. Tammikuun aikana Volkswagenin täyssähköautoja rekisteröitiin 304 kappaletta, markkinaosuuden ollessa 16,3 %. Suosituimpana Volkswagen-täyssähköautomallina jatkaa ID.4 tammikuun 174 rekisteröinnillä (osuus 57,2 %).

Täyssähköautojen toimintamatkat ovat kasvaneet viime vuosina ja useimmille nykyinen toimintamatka riittää hyvin päivittäisiin ajoihin. Täyssähköauto on myös vastuullinen vaihtoehto.

Täyssähköautolla paikalliset hiilidioksidipäästöt ovat 0 g/km ja esimerkiksi K-Lataus-asemilla sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla energialla.

Sähkö on käyttövoimista edelleen edullisin, ja jos autoa on mahdollista ladata myös kotona, yösähkön käyttö pienentää kustannuksia entisestään. Volkswagenilla voi helposti vertailla täyssähköauton ja polttomoottoriauton tai oman auton käyttökustannuksia käyttövoimalaskurilla: Kustannuslaskuri

Volkswagen ID.4 ja ID.5 -mallien hinnastot ja lisävarustehinnastot:
https://bit.ly/VolkswagenID4_HinnastojaLisavarustehinnasto
https://bit.ly/VolkswagenID5_HinnastojaLisavarustehinnasto

Lähde:dun&bradstreet

Autotoday testasi: Volkswagen ID. Buzz — markkinoiden trendikkäin sähköauto!

Volkswagenin suosituin malli vuonna 2022 oli Golf

Maailman suurimmassa sähköautotestissä laitettiin sähköautot järjestykseen toimintamatkan mukaan

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän