Volkswagen alkuvuoden suosituin sähköautomerkki

Volkswagen on Suomen eniten rekisteröity täyssähköautomerkki vuoden ensimmäisellä vuosipuoliskolla, todetaan Volkswagenin tiedotteessa.

Kesäkuun loppuun mennessä (1-6/2021) uusia Volkswagenin täyssähköautoja rekisteröitiin yhteensä 1 153 kappaletta, markkinaosuuden ollessa 27,9 %. Mallikohtaisesti tarkasteltuna rekisteröinnit jakautuvat alkuvuonna seuraavasti: ID.4 715 kpl, ID.3 339 kpl ja e-up! 99 kpl.

Kesäkuussa uusia Volkswagenin täyssähköautoja rekisteröitiin yhteensä 294 kappaletta markkinaosuuden ollessa 27,9 %. Rekisteröinnit jakautuvat eri mallien kesken seuraavasti: ID.4 214 kpl, ID.3 61 kpl ja e-up! 19 kpl.

Volkswagen ID.4:n menestyksestä kertoo myös kesäkuun rekisteröinnit, sillä ID.4 oli kaikkien autojen rekisteröintitilastossa sijalla seitsemän.

Suomessa on nyt myös myynnissä Volkswagenin täyssähköinen nelivetoinen ID.4 GTX –malli. Lisäksi Volkswagen ID.3 -malliston vapaasti varusteltavien mallien myynti on alkanut 30.6.2021.

– Volkswagenin ensimmäinen vuosipuolisko on ollut Suomessa hyvä ja esimerkiksi alkuvuonna pelkästään Volkswagen ID.4 -mallia on rekisteröity enemmän kuin mitään muuta täyssähköautomerkkiä. Kiinnostus täyssähköautoja kohtaan on pysynyt korkealla ja niitä kysytään yhä enemmän vaihtoehtona perinteiselle polttomoottoriautolle. Suomen toimitukset ovat normaalissa aikataulussa ja autoja on myös saatavilla nopeaan toimitukseen – kesäksi ehtii vielä saada uuden täyssähköauton, kertoo K-Auton Volkswagen-henkilöautoista vastaava johtaja Aki Juhakorpi.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!