Verkossa järjestettävä MP 21 -tapahtuma siirtyy maaliskuun loppuun

MP 21 -messut järjestetään nyt poikkeuksellisena aikana verkkotapahtumana. Alun perin tarkoituksena oli järjestää tapahtuma vakiintuneena MP-messujen ajankohtana helmikuussa, mutta nyt ajankohta on päätetty siirtää reilulla kuukaudella. MP 21 verkossa -tapahtuma järjestetään 26. – 27.3.2021, todetaan Messukeskuksen tiedotteessa.

MP 21 verkossa -tapahtuma siirrettiin maaliskuulle, jotta kävijöille pystytään tuomaan nähtäville varmasti uutta kalustoa. Moottoripyörien uutuusmalleja on erittäin vaikea saada Suomeen vielä helmikuussa, todetaan tiedotteessa.

– Haluamme esitellä mahdollisimman kattavasti kaikkien moottoripyörämerkkien uutuusmallit MP 21 verkossa -tapahtumassa. Toivomme, että se onnistuu jo maaliskuun lopussa, kertoo tiedotteessa Niko Kantola Messukeskuksesta.

– Nyt on haasteellisinta moottoripyörien rahtikuljetusten järjestäminen Suomeen. Rahtiliikenne on jumiutunut ja lähetyskonttien saatavuus on huono. Myös moottoripyörävalmistajien aikataulut uusien mallien tuotannoille ovat olleet poikkeukselliset.

MP 21 verkossa -tapahtuman lisäksi tänä vuonna järjestetään Moottoripyörien koeajopäivät 25. – 28.5.2021 Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. Prätkällä töihin -päivä on 4.6.2021.

MP 21 verkossa ensimmäistä kertaa

MP 21 verkossa -tapahtuma kokoaa motoristit, moottoripyörät ja moottoripyöräilyn varusteet perjantaista lauantaihin 26. – 27.3.2021 verkkoon. Tarjolla on uutuuspyörien esittelyjä ja ohjelmaa, kuten muun muassa Petrol Circus Custom Bike Show’n pyörät ja Miss MP:n valinta, mopojen tuunausta ja vinkkejä motoristeille.

Ohjelmaa lähetetään livenä Messukeskuksesta ja tallenteita voi seurata vielä tapahtuman jälkeenkin kahden viikon ajan. Moottoripyöristä ja moottoripyöräilyvarusteista ja -tarvikkeista voi kysellä ja niitä voi ostaa chat-palvelun kautta yrityksiltä.

Osallistuminen verkkotapahtumaan on kävijöille veloituksetonta.

Jo ennen tapahtumapäiviä julkaistaan verkkosivuilla Miss MP -kisan finalistit. Perjantaina 26.3. osastot ovat avoinna ja ohjelmaa tarjolla klo 10-20. Lauantaina 27.3. tapahtuma on avoinna klo 10-20. Kahden viimeisen tunnin aikana julkaistaan Petrol Circus Custom Bike Show’n voittajat ja Miss MP 2021.

www.mpmessut.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!