Varo tätä sakkorysää — voit olla pysäköintikieltoalueella huomaamatta

Aluepysäköintikieltomerkki. Kuva: CvB.

Aluepysäköintikielto on monessa tilanteessa harmillinen sakkorysä.

Merkki saattaa jäädä huomaamatta alueelle ajettaessa, eikä aluepysäköintikieltoalueen sisällä useinkaan ole muistutusmerkkejä.

Pysäköintikieltoalue saattaa koskea kokonaista kaupunginosaa.

Aluepysäköintikielto päättyy vasta tähän merkkiin. Kuva: CvB.

Aluepysäköintikielto voimassa liikennemerkin ja päättymismerkin välisellä alueella. Sallitut paikat osoitetaan erillisillä liikennemerkeillä. Kaikkialla muualla alueen sisällä pysäköinti on kielletty.

Kielto koskee myös maastoa eli puistoja ja joutomaita.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

 

3 KOMMENTIT

  1. Pysäköijät ovat niin kuuliaisia että täytynee järjestää sakkorysiä🙄 jos haluu varmistaa ettei ole kyseistä aluepysäköintikieltomerkkiä niin pitänee ajaa tietä päästä päähän ei auta jos kesken sivutieltä tullee niin jää näkemäti🙄 itsekin vahingossa mennyt lankaan ja sakko tullut sekä tullut huomattua, että sakottajia näkee usein kuin pedot haaskalla..

  2. Yksi tällainen rysä on Vuosaari, johon pääsee vain Kallvikin ikivanhan tien ja kaksi vuotta korjattu silta Rastilan kohdalla. Yksi pieni merkki kummassakin ja rikemaksu odottaa ottajaansa.

  3. Kun ajaa Espooseen, kannattaa pitää mielessä, että oikeastaan koko kaupunki on pysäköintikielto aluetta. Siis pysäköin vain sinne, missä se on erikseen osoitettu sallituksi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here