Uusi VW Polo maksaa halvimmillaan 15 704 €

Volkswagen Polo GTI.


23.8.2017 16.50

Kuudennen sukupolven Volkswagen Polo on nyt tilattavissa.

Suomessa ennakkomyynti alkaa 1,0-litran bensiinimoottoreilla teholuokissa 55 kW (75 hv) ja 70 kW (95 hv).

Volkswagen Polo 1,0 TSI 70 kW (95 hv) manuaalivaihteistolla varustetun mallin yhdistetty kulutus on 4,4 l/100 km ja CO2-päästöt ovat 101 g/km.

Uusi Volkswagen Polo on suurin Polo koskaan. Polo on 4 053 mm pitkä ja akseliväli on 94 mm pidempi edelliseen malliin verrattuna. Tavaratila on kasvanut 280 litrasta 351 litraan.

Volkswagen Polo on rakennettu Volkswagen-konsernin uudelle MQB A0 -alustarakenteelle. Uusi Polo on aina neliovinen.

Suomen maahantuontiohjelmassa on neljä bensiinimoottoria ja kaksi dieselmoottoria teholuokissa 55 kW (75 hv)–147 kW (200 hv).

Bensiinimoottorivalikoimaan kuuluu myös jo Volkswagen Golfista tuttu 1,5 TSI EVO 110 kW (150 hv) -moottori, joka saapuu Suomeen myöhemmin vuonna 2018.

Huippuversio on puolestaan 2,0 TSI 147 kW (200 hv) GTI -malli, jonka vaihteistona toimii kuusivaihteinen DSG-automaattivaihteisto.

Uusi Volkswagen Polo tarjoaa laajan valikoiman kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Trendline-varustelun vakiovarusteita ovat muun muassa halogeeniajovalot led-päiväajovaloilla, ympäristönvalvontajärjestelmä hätäjarrutustoiminnolla ja jalankulkijatunnistuksella, Start-Stop automatiikka, ilmastointi ja 6,5 tuuman värinäyttö.

Lisävarusteina saatavilla on muun muassa led-ajovalot, mukautuva vakionopeudensäädin, pysäköintiavustin ja kuolleesta kulmasta varoittava katvealueen varoitin sekä navigointijärjestelmä 8 tuuman kosketusvärinäytöllä.

Uusi Volkswagen Polo on ensimmäinen Volkswagen-malli, johon on saatavilla toisen sukupolven digitaalinen mittaristo. Uusi 10,25 tuuman digitaalinen mittaristo on vakiovaruste Highline ja GTI -varustelutasoissa.

Varustelutasot ovat Trendline, Comfortline, Highline ja GTI. Lisäksi saatavilla on laaja valikoima yksilöintimahdollisuuksia, kuten 14 ulkoväriä ja useita erivärisiä kojelaudan koristepaneeleita.

Ambient-valaistus on vakiovarusteena Highline ja GTI -varustelutasoissa. Saatavilla ovat myös avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmä, ajoprofiilin valinta ja äänentoistojärjestelmä ”beats” sekä urheilulliset istuimet edessä.

Lisää personointimahdollisuuksia tarjoavat myös ulkonäköpaketit. Uuteen Volkswagen Poloon on saatavilla myös langaton lataus sekä viimeisimmän sukupolven infotainment-järjestelmä, sisältäen Mirror Link, Apple Carplay ja Android Auto -älypuhelinliitännät.

Uuden Volkswagen Polon hinnat alkavat 15 704 eurosta (Volkswagen Polo, Trendline, 1,0 55 kW (75 hv).

Uuden Volkswagen Polon hinnasto ja lisävarustehinnasto.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here