Uusi Toyota-jälleenmyyjä Hämeenlinnan ja Hyvinkään alueilla

Kuva: CvB

Autokeskus Oy ja Toyota Auto Finland Oy ovat solmineet sopimuksen Toyota-henkilö- ja hyötyajoneuvojen jälleenmyynnistä ja huollosta Hämeenlinnan ja Hyvinkään alueilla.

Uuden sopimuksen myötä Autokeskus aloittaa Toyota-automyynnin ja -huollon Hyvinkäällä syksyllä 2019 ja Hämeenlinnassa vuoden 2020 kuluessa.

Yhteistyösopimus tuo mukanaan uutta niin sopimuksen osapuolille, kuin myös markkina-alueen Toyota-asiakkaille. Samalla kun se käynnistää Autokeskuksen ja Toyotan välillä ensimmäistä kertaa yhteistyön, sen yhteydessä toteutetaan Hyvinkään alueelle uusia toimintamalleja.

Näihin lukeutuvat mm. Hyvinkään keskustassa sijaitsevaan Willa-kauppakeskukseen syksyllä 2019 avautuva ja Toyota Willa -nimellä kulkeva myymälä, sekä sen läheisyyteen erikseen Hyvinkäälle sijoittuva Autokeskus Oy:n Toyota-korjaamopiste.

Hyvinkään alueen Toyota-asiakkaille asiointi niin automyynnin kuin huollon parissa on jatkossa helppoa Toyota Willassa, jossa autoasiat hoituvat samalla kertaa vaikkapa päivittäistavarahankintojen yhteydessä.

Autokeskuksella ei aiemmin ole ollut toimipaikkaa Hyvinkäällä, joten kyse on myös uudesta maantieteellisestä aluevaltauksesta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here