Uusi Plug and Charge -ratkaisu yksinkertaistamaan sähköautoilijoiden latauskokemusta

Yksi merkittävimmistä esteistä sujuvalle sähköautojen käyttöönotolle on huono latauskokemus, mikä saattaa estää monia hankkimasta sähköauton.

Käyttäjäkokemusta mittaavissa tutkimuksissa todetaan yleisesti, että maksaminen on yksi suurimmista sähköauton lataamiseen liittyvistä ongelmakohdista. Maksaminen voi olla autoilijoille aikaa vievää ja hämmentävää etenkin julkisilla asemilla.

Kempowerin uusi Plug and Charge -ratkaisu poistaa tämän ongelman: autoilijat voivat yksinkertaisesti kytkeä ajoneuvonsa lataukseen ja jatkaa matkaansa välittömästi latauksen jälkeen ilman pitkää maksutapahtumaa. Plug and Charge -ratkaisu poistaa myös tarpeen RFID-tunnisteille tai lataussovelluksille latureiden käyttämiseksi varmistaen samalla korkean tietoturvatason.

Plug and Charge -ratkaisun mahdollistaa kansainvälinen ISO 15118-2 -standardi. Sen tavoitteena on kehittää sähköautojen latausta pitkälle tulevaisuuteen ja varmistaa samalla helppokäyttöisyys.

Kempower tarjoaa asiakkailleen uusimman alan standardin mukaisen ratkaisun tarjoamalla Plug and Charge -ratkaisun lisäosana nykyiseen Kempower ChargEye -ohjelmistoonsa. Latausoperaattorit, jotka käyttävät Kempower ChargEye -ohjelmaa, voivat tilata ohjelmistopäivityksen ottaakseen Plug and Charge -ominaisuuden käyttöön omassa järjestelmässään ja latausasemillaan asemakohtaisesti. Ratkaisu on yhteensopiva kaikkien Kempowerin latureiden kanssa, myös jo asennettujen ja toiminnassa olevien.

Plug and Charge on jo nyt yhteensopiva joidenkin valmistajien sähköautomallien kanssa, ja Kempower odottaa kaikkien suurten valmistajien päivittävänsä pian ajoneuvonsa tukemaan Plug and Charge -ominaisuutta.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän