Uusi Lexus NX -malli hinnoiteltu ja ennakkomyynti alkanut

Kesällä esitelty Lexus NX on ollut Suomessa ennakkovarattavissa, ja nyt ennakkomyynti alkaa virallisesti uutuusmallin hinnaston julkaisun myötä.

Uusi Lexus NX saapuu Suomeen kahdella eri voimanlähteellä varustettuna. NX 350h -malli tarjoilee Lexuksen neljännen sukupolven hybriditekniikan tarjoamat edut loisteliailla ominaisuuksilla kuorrutettuna, ja mallin ensimmäinen lataushybridi NX 450h+ tuo kuljettajalleen ja matkustajilleen vielä enemmän.

NX 350h -malli tarjoaa 244 hevosvoiman tehon, jonka turvin voidaan autossa nauttia hiljaisesta äänimaailmasta sekä sivistyneestä sisätilasta kulutuksen ja päästöjen pysyessä alhaisina – malliston yhdistettyä WLTP-kulutusta vastaavat CO₂-päästöt ovat vain 129 – 144 g/km mallista ja varustetasosta riippuen.

Lexuksen ensimmäinen lataushybridi, NX 450h+ iskee pöytään enemmän. Teholukema on 309 ja päästölukema mallista riippuen 22- 25 g/km välillä.

Katso myös tämä: Tällainen uudistunut Lexus NX Suomeen loppuvuodesta

Varustetasoista jo lähtökohtaisessa Comfort-varustetasossa on muun muassa 10 kaiuttimen Pioneer-audiojärjestelmä, peruutuskamera, jonka näyttöä voi seurata 9,8 tuuman medianäytöltä.

Autossa on Lexus Safety System+ -järjestelmän uusin versio (3.0), joka kehittyneine avustinjärjestelmineen varmistaa matkan mahdollisimman turvalliseksi.

Erityisesti yrityskäyttöön suunnatut Business- ja Business Plus -varustetasot puolestaan tuovat autoon mm. pysäköintitutkan älytoimintoineen, Tahara-erikoisverhoilun sekä älypuhelimen langattoman latauksen.

Erittäin kattava Executive-varustetaso sisältää edellämainittujen varusteiden lisäksi myös nahkaverhoilun, kuljettajan sähkösäätöisen istuimen muistipaikat, 360 asteen panoraamakamerajärjestelmän sekä tuuletetut etuistuimet.

F Sport- ja F Sport S -varustetasot lisäävät varusteluun aktiivista elämäntyyliä ja urheilullisuutta korostavia varusteita, kuten erityisesti näitä malleja varten räätälöidyt kevytmetallivanteet ja erikoisnahkaverhoilun sekä muotoilupaketin. Tähän pakettiin kuuluu mm. muusta mallistosta erottuvat etu- ja takapuskurit, etusäleikkö sekä asiaankuuluvat mallimerkinnät.

Malliston huipulla Luxury-varustetaso kuuluu heille, jotka eivät halua valita autoonsa lisävarusteita. Auto sisältää nimittäin kaikki mahdolliset mukavuusvarusteet, kuten korttiavaimen, pysäköintiavustimen etäpysäköintitoiminnolla sekä Mark Levinson Premium Surround -audiojärjestelmän.

Perusmalli maksaa 55 707 euroa ja kallein 80 038 euroa.

Uudet Lexus NX -mallit saapuvat Suomeen alkuvuodesta 2022.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän