Uusi Atoy Autohuolto avataan Espooseen ennen joulua

Atoy Autohuollon uusi Espoonlahden toimipiste avataan Länsiväylän varteen joulukuun 20. Toimipiste korvaa suljettavan Kivenlahden Atoy Autohuollon.

Kaikki Kivenlahdesta toiminnot, esimerkiksi iltakahdeksaan palveleva iltahuolto, jatkuvat.

Asiakkaille tarjotaan edelleen huoltojen ja korjausten yhteydessä veloituksetta sijaisautoa, joka helpottaa arjen aikatauluttamista.

Määräaikais- ja vuosihuoltojen paketteihin kuuluu myös ympärivuorokautinen tiepalvelu, joka on voimassa aina seuraavaan huoltoon asti.

Entistäkin paremmat huoltotilat ja laitteistot

Atoy Autohuolto Espoonlahti palvelee kaikkia aikaisemmin Kivenlahden toimipisteessä asioineita. Espoonlahden toimipisteeseen tulee entisiä tiloja enemmän nostinpaikkoja, eli yhtäaikaisesti voidaan palvella enemmän asiakkaita.

Kiinnostaako autot ja liikenne? Tilaa tästä Autotodayn uutiskirje!

Adas-laitteistolla voidaan kalibroida tutkia ja ajokameroita. Uuden elektronisen valojen suuntauslaitteen avulla pystytään suuntaamaan myös led-ajovalot.

Kun asiakas ajaa Espoonlahden halliin sisään, Hunter Quick Check Drive -testeri, tuttavallisemmin QCD, mittaa automaattisesti renkaiden auraus- ja camberkulmat sekä renkaan urasyvyydet ja antaa tulokset viidessä sekunnissa.

Espoonlahdessa käytettävissä ovat myös kaikki saatavilla olevat autovalmistajien testerit ja diagnostiikkalaitteistot, joilla päästään käsiksi samoihin järjestelmiin merkkihuoltojen kanssa.

Hyvin palvellut Kivenlahden toimipiste suljetaan ja puretaan

Vuonna 2010 avattu Atoy Autohuolto Kivenlahti on palvellut asiakkaita näihin päiviin asti. Nyt tämä kaikkien aikojen ensimmäinen Atoy Autohuolto suljetaan ja puretaan, ja tilalle rakennetaan asuintaloja alati kasvavaan Kivenlahteen.

Teslan voi nyt huollattaa Atoy Autohuollossa

Auton huolto ja korjaus voidaan myös maksaa rahoituspaketilla

Uusimpia autoja hylätään katsastuksessa eniten jarruista löytyvien vikojen ja puutteiden vuoksi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän