Myös Hyundai antaa hieman lisää takuuaikaa

Kuva: Hyundai.

Kaikkien uusien Hyundai-autojen saatavuus Suomessa on koronapandemiasta huolimatta hyvällä tasolla, todetaan Hyundain tiedotteessa.

Suomessa myytävät Hyundait valmistetaan Tsekissä, Turkissa ja Etelä-Koreassa.
Koronapandemian vuoksi tehtaiden toiminnassa esiintyy kevään 2020 aikana lyhyitä keskeytyksiä johtuen Euroopan rajojen sulkeutumisesta, osien saatavuudesta sekä työntekijöiden terveyden ja turvallisuuden varmistamisesta.

– Olemme pyrkineet minimoimaan tuotantokatkosten vaikutukset, jotta näistä aiheutuisi asiakkaille mahdollisimman vähän haittaa, kertoo Hyundai Motor Finlandin toimitusjohtaja Esa Kurikka.

– Koko mallistossa on varsin hyvä saatavuus. Esimerkiksi saatavilla on vuoden alussa lanseerattua täysin uutta Hyundai i10 -mallia. Olemme myös saaneet lisää Hyundai i20 -mallia, ja maassa on myös sähköautomallejamme Hyundai Kona Electriciä ja Hyundai Ioniq Electriciä.

Valtuutetut Hyundai-jälleenmyyjät tarjoavat jo nyt erilaisia ratkaisuja, jotta autojen huolto ja korjaus, auton hankinta ja asiakaspalvelu ovat mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti asiakkaiden tavoitettavissa esimerkiksi digitaalisten kanavien ja noutopalvelujen avulla.
Hyundain varaosien saatavuus on toistaiseksi hyvällä tasolla.

Hyundai laajentaa maailmanlaajuisesti yli miljoonan auton takuuta

Hyundai Motor Company julkaisi huhtikuun alussa autoilleen maailmanlaajuisen jatkotakuun, joka kantaa nimeä Hyundai Care. Kampanjan tavoitteena on tukea niitä Hyundai-asiakkaita, joilla voi olla vaikeuksia saada huolto tai korjaus autolleen koronapandemian aikana.

Katso tästä muita Hyundai-juttuja.

Hyundai jatkaa niiden autojen alkuperäisiä viiden vuoden takuita, jotka päättyvät tänä vuonna 1.3.-31.5. Takuuta jatketaan jopa kolmella kuukaudella.

Pidennetty takuun kesto kattaa maailmanlaajuisesti yli 1,21 miljoonaa autoa 175 maassa ja Suomessa se koskee 706 autoa. Jatkotakuun voimassaolon voi tarkastaa valtuutetun Hyundai-jälleenmyyjän luona auton alustanumerolla.

Pidennetty takuu koskee myös Kia-merkkiä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here