Toyotan julkaiseman tarkastuskampanjan piiriin kuuluu Suomessa kaksi autoa!

Toyota Motor Corporation julkaisi tänään tarkastuskampanjan liittyen Suomen osalta bZ4X-malleihin. Kampanjan piiriin kuuluu Suomessa kaksi (2) autoa.

Tarkastuskampanja pyörien kiinnitykseen

Kampanjan piiriin kuuluu maaliskuun 2022 – kesäkuun 2022 välillä valmistettuja bZ4X-malleja, joita on Suomessa kaksi (2) kappaletta. Euroopassa kampanjan piiriin kuuluvia autoja on noin 2 700 kpl. Euroopassa ainoastaan yksi (1) ajoneuvo on luovutettu asiakkaalle.

Mahdollisessa ongelmatilanteessa pyöränpultit voivat löystyä, ja pyörän tukeva kiinnittyminen pyörännapaan vaarantua. Ääritilanteessa tämä saattaa johtaa pyörän irtoamiseen. Koska kyseessä on liikenneturvallisuuteen vaikuttava tekijä, on Toyota Motor Corporation päättänyt julkaista tarkastuskampanjan.

Katso tästä muita tarkastuskampanjoita.

Toyotan tietojen mukaan pyöränpulttien mahdollinen löystyminen ei ole aiheuttanut yhtään onnettomuutta eikä muita vaaratilanteita.

Kampanjan piiriin kuuluvat autot ovat ajokiellossa ja ajoneuvoihin suoritetaan tarvittavat toimenpiteet ennen niiden luovutusta asiakkaille. Toimenpide on asiakkaalle maksuton.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN  PÄIVITTÄINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän