Tieyhdistyksen Kunnossapitäjä-tunnustuspalkinto Rauno Kuuselalle

Kuva: Matti Sulanto.

Talvitiepäivien järjestelytoimikunta on myöntänyt Kunnossapitäjä- tunnustuspalkinnon vuonna 2020 Destia Oy:n laatupäällikkö, DI, Rauno Kuuselalle.

Kunnossapitäjä palkinto jaetaan henkilölle, joka on pitkäaikaisella toiminnallaan tai muulla erityisellä tavalla edistänyt teiden ja katujen kunnossapidon ja erityisesti talvikunnossapidon osaamista tai tekniikkaa.

Kuuselalla on pitkä ura Destiassa, sen edeltäjässä Tieliikelaitoksessa sekä konsulttina. Kuusela on jakanut osaamistaan myös opiskelijoille vetämällä talvikunnossapitoon liittyviä kursseja Tampereen ammattikorkeakoulussa ja Tampereen teknillisessä yliopistossa.

Kuuselan johdolla on viety eteenpäin talvihoidon menetelmien, materiaalien, koneiden ja laitteiden kehitystyötä.

Esimerkiksi tiesääkameroiden lanseeraaminen Suomeen talvikunnossapidon valmiutta nostamaan sai alkusysäyksen ja kehityskimmokkeen Kuuselan toimesta.

Kuuselan talvikunnossapidon osaaminen ja taidot nousivat kansainvälisestikin tarkastellen monilla tahoilla tunnustusta saaneelle huipputasolle.

Rauno Kuusela on aina ollut erittäin arvostettu ja ennakkoluuloton tiedon hakija, sen nopea omaksuja ja jakaja niin kotimaisilla, kansainvälisillä kuin erityisesti pohjoismaisilla foorumeilla.

Katso tästä muita juttuja Suomen Tieyhdistyksestä.

Häntä jos ketä voi täydellä syyllä luonnehtia kunnossapidon käveleväksi tietopankiksi.

Kuuselan omin sanoin kunnossapito on alana suuri sekatavarakauppa, jonka sisältö tarjoilee aina uusia ja opittavia asioita.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here