Teslan Model Y -mallin toimitukset alkavat Suomessa elokuussa

Teslan Design Studio on päivitetty Euroopan uusilla Model Y:n toimitusaikatiedoilla. Suomen Model Y -luovutukset alkavat elokuussa.

Model Y:n lanseerausmalli on Long Range AWD. Asiakkaita, joiden tilaus toimitetaan vuonna 2021, kutsutaan nyt viimeistelemään tilauksensa.

Kuva: Tesla.

Tietoja Model Y:stä

Model Y on täyssähköinen, keskikokoinen katumaasturi. Sisällä Model Y:n panoraamakatto ja korkeat istuimet luovat tilavuuden tunteen ja tarjoavat laajan näkyvyyden jokaisesta ajoneuvon istuimesta.

Etutavaratila ja taitettavat toisen rivin istuimet tarjoavat yhteensä 1,9 kuutiometriä säilytystilaa.

Kuten Model 3, Model Y ei vaadi avaimia, vaan se yhdistetään älypuhelimeesi mahdollistaen saumattoman sisään- ja ulospääsyn.

Kuva: Tesla.

Kaikkia auton hallintalaitteita voidaan käyttää samalla 15-tuumaisella kosketusnäytöllä.

Model Y voidaan myös yhdistää Tesla Mobile -sovellukseen, jossa on muun muassa etälukitus, Summon-toiminto, ilmastoinnin hallinta, GPS-sijainnin seuranta ja nopeuden rajoitustila.

Malliston lähtöhinta on runsaat 64 000 euroa.

Kuva: Tesla.

Model Y on yhteensopiva Teslan Supercharger-verkoston kanssa, joka tällä hetkellä sisältää yli 6000 Supercharger-laturia ympäri Euroopan.

Model Y voi myös hyödyntää uusia V3 Supercharger-asemia, joilla auto voi ottaa vastaan latausnopeuden, joka on jopa 1600 km tunnissa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here