Tesla Model Y on esillä Vantaan myymälässä

Model Y saapuu valittuihin Euroopan toimipisteisiin. Suomessa Model Y on esillä Tesla Helsinki-Vantaan myymälässä.

Jopa 507 km toimintasäteen (WLTP), runsaiden säilytystilojen sekä lääketieteellisen Hepa-ilmansuodattimen ansiosta, Model Y Long Range AWD on täydellinen yhdistelmä suorituskykyä sekä käytännöllisyyttä, perhe- ja työsuhdeautona.

Model Y on täyssähköinen, keskikokoinen katumaasturi.

Sisällä Model Y:n panoraamakatto ja korkeat istuimet luovat tilavuuden tunteen ja tarjoavat laajan näkyvyyden jokaisesta ajoneuvon istuimesta. Yli 2 100 litraa kokonaistavaratilaa, kun kaikki takaistuimet on taittettu tasaiseksi luoden joustavan säilytystilan matkatavaroille, huonekaluille, urheiluvälineille ja muulle.

Kuten Model 3, Model Y ei vaadi avaimia, vaan se yhdistetään älypuhelimeesi mahdollistaen saumattoman sisään- ja ulospääsyn.

Kaikkia auton hallintalaitteita voidaan käyttää samalla 15-tuumaisella kosketusnäytöllä. Model Y voidaan myös yhdistää Tesla Mobile -sovellukseen, jossa on helposti käytettäviä ominaisuuksia, kuten etälukitus, Summon-toiminto, ilmastoinnin hallinta, gps-sijainnin seuranta, nopeuden rajoitustila ja paljon muuta.

Model Y on yhteensopiva Supercharger-verkostomme kanssa, joka tällä hetkellä sisältää yli 7000 Supercharger-laturia ympäri Euroopan.

Model Y voi myös hyödyntää uusia V3 Supercharger-asemia, joilla auto voi ottaa vastaan latausnopeuden, joka on jopa 1600 km tunnissa. Kuten kaikki Teslat, Model Y paranee ajan myötä langattomien ohjelmistopäivityksien avulla.

Hinnat alkaen 66 682 euroa, sis. Model Y Long Range AWD:n toimituskulut.

Lisätietoja saatavilla ositteesta www.tesla.com/ModelY

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!