Tässä ensisilmäys uuteen ID.7 GTX -malliin

Volkswagen esitteli kolme viikkoa sitten uuden ID.7-mallin, täyssähköisen ylemmän keskikokoluokan sedanin.

Seuraavaksi malliperheeseen liittyy sen kaikkein dynaamisin versio, kun syyskuussa vietetään ID.7 GTX -mallin maailmanensi-iltaa.

Volkswagen ID.7 GTX on varustettu uusimmalla ID.-malliperheen voimalinjalla, kahdella sähkömoottorilla, nelivedolla ja urheilullisilla muotoiluelementeillä – tämä pitkän matkan sedan on malliperheen suorituskykyisin versio. Uuden GTX-mallin lanseeraus on suunniteltu Münchenin IAA Mobility -näyttelyyn (5.-10.9.2023).

Mustaa ja punaista. Sisustassa erottuvat GTX -mallille tunnusomaiset yksityiskohdat, kuten istuinten, kojelaudan ja ovien punaiset GTX-kontrastiompeleet, jotka korostavat mallin urheilullista luonnetta. Ulkopuolella urheilullista muotoilua korostavat puolestaan kiiltomustat elementit.

Yhdessä vakiovarusteisen mustaksi maalatun katon ja tummennettujen ikkunoiden kanssa, nämä piirteet takaavat, että tuleva ID.7 GTX -malli on ilmeeltään voimakas ja erottuva.

GTX – hienosäädettyä suorituskykyä, taloudellisuutta ja ajomukavuutta. Kuten aikaisemmissa ID.4 ja ID.5 GTX -malleissa, myös ID.7 GTX:n ajonhallintajärjestelmä on vastuussa auton kahden sähkömoottorin ja nelivedon älykkäästä toiminnasta.

Järjestelmän ohjelmiston, jonka Volkswagen on itse kehittänyt, tavoitteena on saavuttaa aina optimaalinen yhdistelmä taloudellisuutta, dynamiikkaa ja ajovakautta. Ajonhallintajärjestelmä ohjaa voimalinjaa, jarrutusta, ohjausta ja alustan ohjainjärjestelmää – valitun ajoprofiilin mukaisesti.

Sedanin pyörästö ja ohjaus on perusteellisesti muokattu MEB-alustarakennetta varten ja ajoprofiilin valintamahdollisuus tarjoaa laajasti vaihtoehtoja mukavuuden ja urheilullisuuden välillä. Tämä korostaa ID.7 GTX:n statusta ID.-malliperheen lippulaivamallina.

Täyssähköisten ja suorituskykyisten mallien urheilullinen GTX-brändi on ollut osa Volkswagenin tuotevalikoimaa nyt jo kahden vuoden ajan. Nämä dynaamiset autot yhdistävät sähköisen liikkumisen, kestävän kehityksen ja älykkään urheilullisuuden. Urheilullinen muotoilu korostaa GTX-mallien erityistä luonnetta.

Tällainen on tänään julkistettu Volkswagenin sähköinen lippulaivamalli ID.7

Tällainen alle 25 000 euroa maksava sähköauto tulossa Volkswagenilta!

Volkswagen ID.5 ja ID.5 GTX – mallien ennakkomyynti alkoi Suomessa

Volkswagen ID.-perheen uudet suorituskykyiset mallit saavat lisämerkinnän GTX!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän