Tänä vuonna Suomen MM-rallin kisaoppaan digiversion saa käyttöönsä ilmaiseksi

Suomen MM-ralli ja Mediatalo Keskisuomalainen aloittavat mediayhteistyön, jonka myötä Mediatalo Keskisuomalainen toteuttaa tänä vuonna MM-rallin virallisen Kisaoppaan.

Tulevana kesänä autourheilukansa pääsee nauttimaan MM-rallin kattavasta infopaketista kahdessa muodossa; sekä digitaalisena näköislehtenä että tabloid-muotoisena printtiversiona.

Uutta on myös verkkolehden maksuttomuus sekä printtilehden pieni hinta, joilla halutaan palvella yhteisiä yleisöjä entistä paremmin.

Suomen MM-rallin virallinen kisaopas ottaa tulevana kesänä uudistuvan digiloikan, ja tarjoilee sisältönsä maksutta KSML.fin kautta heinäkuun puolessa välissä julkaistavana näköislehtenä.

MM-rallin kisakattaus julkaistaan myös tabloid-muotoisena printtiversiona, jonka saa omakseen kahden euron hintaan valtakunnallisilta Neste-asemilta, 23.7. alkaen Neste Rallin virallisesta lippupisteestä Jyväskylästä, Original Sokos Hotel Alexandrasta, sekä tapahtuman aikana 1.-4.8. Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksen myyntipisteestä.

Julkaisuista löytyy kaikki oleellinen Suomen MM-rallista entistä havainnollisemmassa ja selkeämmässä muodossa aina reitti- ja aikataulutiedoista kilpailija- ja oheistapahtumaesittelyihin, lähestymis- ja katselupaikkaohjeisiin sekä muuhun olennaiseen rallitietoon, jonka avulla tapahtuman pääsee ottamaan haltuun monipuolisemmin kuin koskaan ennen.

Keskisuomalaisen toimitustiimin kokoamat taustatarinat ja haastattelut lisäävät oman viihdyttävän mausteensa kisaoppaaseen, jonka parissa viihtyy tapahtuman alusviikkoina pidempäänkin.

Julkaisun ympärille tullaan rakentamaan yhdessä myös kiinnostavia, maksuttomia lisäsisältöjä videoiden ja informatiivisten taustatietojen muodossa.

Perinteikäs kaksikielinen toteutus palvelee edelleen suomalaisen rallifanin ohella myös kansainvälisiä kisakävijöitä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!