Tammikuun Helsingin Caravan-messut saa isommat tilat

Ensi vuoden Helsingin Caravan-messut on ensimmäinen suurempi Messukeskuksessa vuonna 2021 järjestettävä yleisötapahtuma.

Matkamessujen siirryttyä toukokuuhun, Caravan-messut on saanut käyttönsä isot tilat ja tapahtumaa kehitetään entistä monipuolisemmaksi.

Ajoneuvomatkailu ja matkailuajoneuvot kiinnostavat suomalaisia entistä enemmän. Matkailuajoneuvolla matkustaminen on turvallista. Omat tavarat kulkevat mukana, pysähtyä voi koska haluaa ja majoittuminen onnistuu omissa tiloissa.

Kotimaan matkailu on kasvanut poikkeuksellisena vuonna 2020 huikeasti ja tämä on vaikuttanut myös matkailuajoneuvojen suosion kasvuun.

Matkailuautojen ja -vaunujen kauppa on käynyt hyvin. Nyt tammikuussa ala tahtoo esitellä vuoden 2021 uudet mallit messuilla aktiivisille matkailijoille.

Caravan-messut järjestetään yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat MAT ry:n kanssa. Mukaan tapahtumaan tammikuussa ovat näillä näkymin lähdössä kaikki suurimmat matkailuauto ja -vaunumerkit.

Tällä hetkellä kehitetään tapahtumaa ja mietitään millaisia mahdollisuuksia sillä on nyt, kun samaan aikaan ei ole Matkamessuja. Messukeskuksessa selvitetään, miten voidaan kehittää tapahtuman sisältöä entistä rikkaammaksi.

– Messukeskus on tehnyt mittavia järjestelyjä turvallisten tapahtumien järjestämisen mahdollistamiseksi, kertoo tapahtumasta vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta.

– Messukeskuksen suuret korkeat hallit ja tehokas ilmanvaihto tarjoavat turvallisen paikan tapahtumalle. Neliöt mahdollistavat turvavälien pitämisen ja useat sisäänkäynnit järkevän liikkumien Messukeskuksessa, mikäli tällaiset järjestelyt ovat tarpeen tammikuussa.

Helsingin Caravan-messut järjestetään 22. – 24.1.2021 Messukeskuksessa Helsingissä.

www.caravanmessut.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!