Tämänkin vuoden Imatranajo peruuntuu koronan takia

Viime vuonna Imatranajo peruutettiin koronaviruksen takia. Nyt jouduttiin tekemään samalla tavalla.

Vallitsevan koronapandemian takia Imatranajo 2021 siirtyy ensi vuoteen. Tapahtuman uusi ajankohta on 1. – 3. heinäkuuta 2022.

Imatranajo on International Road Racing Championshipin (IRRC) eli kansainvälisen moottoripyörien katuratasarjan Suomen osakilpailu.

Imatran Moottorikerhon hallituksen päätös tapahtuman siirtämisestä on tehty yhteistyössä Imatran kaupungin ja IRRC-organisaation kanssa.

Imatranajo on Etelä-Karjalan suurin yleisötapahtuma, jonka katsojamäärä vuonna 2019 oli yli 42 000 henkeä. Tavoite tälle kesälle oli noin 50 000 henkeä. Kansainvälisen IRRC-sarjan ratamoottoripyöräkilpailun taloudellinen vaikutus Imatran kaupungille ja koko Etelä-Karjalan alueelle on merkittävä.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Imatran Moottorikerho ry yhdessä sen alaisuudessa toimivan Imatranajo Oy:n kanssa. Valtaosa järjestelyorganisaatiosta työskentelee vapaaehtoisesti oman työnsä ohella omalla vapaa-ajallaan.

Jo ostetu liput kelpaavat 2022

Jo ostetut liput vuodelle 2020 ja 2021 käyvät sellaisenaan myös kesällä 2022 järjestettävään Imatranajo-tapahtumaan.

Jos uusi ajankohta ei kuitenkaan ole sopiva, lippujen palautus onnistuu sen lippukaupan sivujen kautta, josta lippu on ostettu.

Lippujen palautus on mahdollista 5.7.2021 saakka. Palautusta koskevat ohjeet löytyvät lipunmyyjän nettisivuilta www.nettilippu.fi ja Imatranajon nettisivuilta www.imatranajo.fi .

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here