Tämän takia Suomessa liikkuu juuri nyt upouusia Renault Koleos -malleja?

Renault

16.6.2017 10.05

Renault-katumaasturien lippulaivan, Koleos-mallin, kansainväliset koeajot tuovat Suomeen lähes 500 autotoimittajaa 29 maasta.

Koeajot käynnistyivät 1.6. ja päättyvät juhannusaattona. Yhteensä 50 Koleos katumaasturia liikkuu kolmen viikon aikana niin Helsingin keskustassa kuin eteläisen Uudenmaan alueella, niin lännessä kuin idässä.

Monesta katumaasturista poiketen uusi Koleos sopii Renaultin mukaan myös vaikeisiin maastoihin. Sen maavara on 213 mm ja niin tulo- kuin jättökulma ovat tavallista suuremmat.

Renault etsi koeajopaikaksi mahdollisimman monipuolista tiestöä sekä mahdollisuutta testata autoa myös haastavimmissa olosuhteissa.

– Suomi valikoitui koeajojen toteutuspaikaksi juurikin auton luonteeseen sopivan ympäristön, erilaisten koeajoreittien ja lisäksi Premier Parkin tarjoamien maastoajo-olosuhteiden ansiosta. Kakkosiksi jäivät niin Ranskan Alpit, Lanzarote sekä Slovakia. Suomi voitti nämä kohteet monipuolisuutensa johdosta, kertoo Pierrick Metais Renaultin Brand Events -osastolta.

Renault on rakentanut Helsinki-Vantaan lentoaseman yhteyteen täydellisen huoltovarikon, johon tarvittavat laitteet ja varaosat toimitettiin konteilla suoraan Renault Koleoksen valmistusmaasta Koreasta.


 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here